Jump to content

News

Aici gasiti diferite noutati aparute in lumea gaming-ului pe diverse platforme: EA, STEAM, Valve, etc.

Forums

 1. EA

  Electronic Arts este o companie americană care produce și comercializează jocuri video pentru computere și console de jocuri.

 2. Steam

  Steam este o platformă globală de distribuție digitală a jocurilor video pentru Windows, Linux și MacOS dezvoltată de Valve Corporation. Aceasta permite utlizatorilor să cumpere și să joace jocurile pe calculator. În octombrie 2012, Valve a extins serviciul, incluzând și software pe lângă jocuri.

  1
  post
 3. Valve

  Valve Corporation este o companie americană producătoare de jocuri video și tehnologie de distribuție digitală, cu sediul în Bellevue, Washington, Statele Unite ale Americii. Compania a fost fondată în 1996 de foștii angajați Microsoft, Gabe Newell și Mike Harrington.

  3
  posts
 4. Ubisoft

  Ubisoft Entertainment S.A. este o companie franceză care produce jocuri pentru PC și jocuri video. Firma a fost fondată în 1986, în Franța de cei cinci frați din familia Guillemont.

 5. Gameloft

  Gameloft este o companie franceză producătoare de jocuri pentru console video, PC-uri și telefoane mobile, înființată în anul 1999. Are peste 6.000 de angajați și o cifră de afaceri de 141 de milioane de euro în anul 2010.

×