Sari la conținut

Hell

Deţinători Servere
 • Număr conținut

  51
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

Hell a câștigat ziua ultima dată pe Martie 14

Hell a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

3 Neutral

4 Urmăritori

Despre Hell

Vizitatori Recenți Profil

274 citiri profil
 1. Lolo pentru cerere de admin trebuie sa platesc?

   

 2. Votati Servarul !

  Link: [Hidden Content] Link:[Hidden Content]
 3. Reclamatie Admin

  Cu Drag
 4. Reclamatie Admin

  Ai gresit servarul..Nu am nici un admin gigster.
 5. Suspendare Admin Gigister

  Bine
 6. Suspendare Admin Gigister

  Ai gresit servarul ! Deadmou512 Nu am nici un admin Gigister Si altadata cand se intampla sa te supere un admin ! La orcare servar se face la reclamati admini ! Nu la suspendare ! Si trebuie sa ai si dovezi ! in privinta asta Un demo sau ss la consola !
 7. Model cerere Suspendare !

  Nickname: Perioada: Grad: Motiv: Perioada: In acest topic raspund numa Admini servarului Rpg.Olds.Ro
 8. Suspendare Admin Edy-M

  Nickname:Edy-M Perioada:Permanent Grad:De la Helpar la Co-Helpar Motiv:Nu mai a intrat pe servar de Ceva timp ! Dovada:Gametracker
 9. Preturi Admini

  Fondator - Owner-8 Euro Co-owner-6 Euro Moderator-4 Euro Helpar-30 de Ore Co-Helpar-15 de Ore Slot-2 Ore Plata se face ! Pe orange sau Vodafone ! si prin PayPal !
 10. VIP [CLASIC]

  Trebuie sa voteze si cei lanti admini !
 11. Regulament Nou Playeri

  1. Pastrati un limbaj adecvat pe server riscati gag/kick/ban. 2. Nu folositi nici un fel de program care ajuta la performanta jocului, primiti ban permanent. 3. Nu va urcati pe harta riscati slay/kick. 4. Pe hartile de awp fara arme, he, flash ! 5. Anuntati suspecti de cod doar prin apasarea tastei U faceti @ si spuneti numele jucatorului suspect altfel riscati gag. 6. Nu vorbiti fara sa ganditi sau la nervi nu o sa fie un motiv de scuza cand veti primi gag/ban(120 min). 7. Aveti obligatia sa aveti id de messenger sau skype in caz ca vi se fac poze altfel riscati ban permanent. 8. Jocul e free game in limita bunului simt sa nu uitam obiectivele pe hartile in cauza bmb si deff. 9. Faceti cerere unban in maxim 48 de ore dupa ce a-ti luat ban, altfel nu se va lua in considerare si veti ramane cu ban. 10. Nu folositi setari in config ilegale(silent defuse, no-recoil, etc.) veti fi avertizati si banati permanent daca e cazul.
 12. Regulament Nou Admini !

  1. Nu abuzati de accesul primit si nu faceti diferente regulamentul este pentru toti fie el prieten/frate. 2. Nu dati ban degeaba fara nici un fel de dovada doar daca codul este 100% evident. 3. Nu folositi comenzi pe un alt admin fara acceptul unui Fondator (cu acces ftp). 4. Nu faceti caterinca intre voi doar daca va cunoasteti si va permiteti unu cu altu si doar pe chat admin. 5. Nu va bateti joc de playeri si de server trebuie sa fiti un model pentru jucatori fara admin. 6. Nu dati la vot hartile care au mai fost folositi comanda /harti in say pentru a vedea ultimele 5 harti anterioare. 7. Nu dati la vot mai mult de 2 harti, folositi amx_votemapmenu daca nu stiti hartile serverului. 8. Nu dati la vot decat in ultimele 10 minute si dati last next round asteptati sa se termine runda si dati next map. 9. Nu fiti incuiati la minte folositiva puntin de logica cand dati un vot in functie de cati playeri sunt pe server. 10. Nu va bagati peste comenzile unui alt admin raportati problema la un Fondator in caz ca e nevoie. 11. Cand schimbati mapa sau dati la vot folositi doar litere mici de exemplu de_dust2 nu de_Dust2 .. etc. 12. Cand dati ban nu folositi motive gen pa, ceau, adio, mars etc.. folositi motivu pentru care ia ban wall,aim etc. 13.Pentru reclama/promovare dati gag 5/10min doar daca e in excess se da ban (120min) si la repetare permanent ! 14. Pe servar se pastreaza un limbaj decent ! 15. Regulamentu trebuie citit..De fiecare admin in parte ! Toti jucatorii/adminii serverului Rpg.olds.ro au obligatia sa cunoasca regulamentul. Necunoasterea regulilor nu este un motiv valid pentru încalcarea acestora.
 13. VIP [CLASIC]

  Pro. Asteptam mai multe votrui !
 14. Cerere slot: kayn1

  Acceptat..Astept un PM Cu Parola ! T/c
 15. Cerere slot: kayn1

  Pro!
×