Aliace

Administrators
 • Content count

  84
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Aliace last won the day on November 12 2017

Aliace had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

5 Followers

About Aliace

 • Birthday 07/28/1996
 1. [Cerere admin] Age of chaos

  Acceptat! T/C
 2. [Cerere Admin] EquinoX

  Acceptat! T/C
 3. [Model] Reclamatie Admin

  Acesta este un Model pentru a reclama un admin. Atentie! Numele topicului trebuie sa fie "[Reclamatie] Numele adminului" 1. Numele adminului inculpat: 2. Numele reclamantului(Playeru-lui): 3. Motivul: 4. Dovezi:
 4. [Model] Reclamatie Player

  Acesta este un Model pentru a reclama un player. Atentie! Numele topicului trebuie sa fie "Reclamatie] Nume player" 1. Numele inculpatului: 2. De ce vrei sa-i faci reclamatie acestui player?: 3. Dovezi: (Doar in cazul in care este nevoie)
 5. [Model] Cerere Unban

  Acesta este un Model pentru Cerere UnBan. Cerinte: Atentie! Numele topicului trebuie sa fie "[Cerere Unban] Nume" 1. Numele tau: 2. Numele adminului care ti-a dat ban: 3. IP: 4. Motivul pentru care ai primit ban: 5. Dovada: 6. Data in care ai primit ban:
 6. Cerere DNS Rpg.Olds.Ro

  Acceptat! T/C
 7. Acesta este un Model pentru a raporta o problema. Cerinte: Atentie! Numele topicului trebuie sa fie "[Problema] Numele problemei " Postarea trebuie sa fie cat mai explicita. Numele: Poze, videoclip (daca este nevoie): Descriere problema:
 8. [Model] Propunere

  Acesta este un Model pentru Propunere Cerinte pentru a putea posta o propunene: Numele topicului trebuie sa fie "[Propunere] Nume Propunere" Postarea trebuie sa fie cat mai explicita. Puteti face propuneri pentru mape, pluginuri, modele. Numele in joc: Propunere (mapa, plugin, model): Numele (mapei, pluginului, modelului): De crezi ca va fi de folos pentru server?:
 9. [Model] Absenta

  Acesta este un Model pentru a anunta o absenta. Cerinte: Numele topicului trebuie sa fie "[Absenta] Numele" Postarea trebuie sa fie cat mai explicita. Numele: Gradul pe care il ai: Motivul pentru care nu poti intra: In cat timp crezi ca iti remediezi problemele?:
 10. Acesta este un Model pentru Cerere de retragere. Cerinte: Atentie! Numele topicului trebuie sa fie "[Retragere] Numele" Postarea trebuie sa fie cat mai explicita. Numele: Gradul pe care il ai: Motivul pentru care vrei sa te retragi: Alte precizari:
 11. [BanList] Aliace

  In acest topic subsemnatul Aliace va posta fiecare ban dat pe server. Model de post ban ! Numele : IP : Motiv : Dovezi :
 12. [Mode] Nick Admin

  Acesta este un Model pentru cerere schimbare nick. Atentie! Numele topicului trebuie sa fie "[Cerere schimbare nick] Numele adminului" 1. Nick-ul nou: 2. Numele vechi: 3. De ce vrei sa-ti schimbi nick-ul?:
 13. [Model] Cerere Avansare

  Acesta este un Model cerere avansare grad. Atentie! Numele topicului trebuie sa fie "[Cerere avansare] Numele adminului" 1. Nick-ul din joc: 2. Gradul actual: 3. Gradul pe care ai vrea sa-l ai: 4. Motivul pentru care vrei aceasta avansare: 5. De ce crezi ca meriti aceasta avansare: 6. Poti dona?:
 14. 1. Adminii sunt obligati sa raporteze ban-urile + Dovezi + Motive. 2. Adminii inainte sa dea ban trebuie sa ii faca poze. 3. Adminii nu au voie sa dea admin din consola. 4. Adminii nu au voie sa foloseasca comenzi intre ei. 5. Toti adminii trebuie sa aiba Yahoo, Skype, Facebook.
 15. 1. Slotu trebuie sa raporteze orice abuz a adminilor. 2. Slotu trebuie raporteze orice problema in legatura cu server-ul. 3. Slotu trebuie sa intre in fiecare zi pe server.