Jump to content

DemOnJR

Fondator
 • Content Count

  473
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  42

DemOnJR last won the day on January 14

DemOnJR had the most liked content!

Social Info

About DemOnJR

Personal Information

 • Tara
  Italy
 • Oras
  Ardea
 • Steam
  Da

Recent Profile Visitors

3,236 profile views
 1. Acceptat, pus in asteptare.
 2. Acest topic este unul informativ pentru cei care vor sa cumpere reclama pe olds.ro Cei care doresc sa isi promoveze continutul lor online (site-uri, aplicatii, produse, etc.) pot cumpara reclama, mai jos aveti toate informatiile necesare. Forum Descriere: toti cei care viziteaza forumul pentru resurse, tutoriale, servere, etc, vor vizualiza reclama dvs Topic global pentru site-urile standard (5€ pe luna, afisare pe toate paginile de tip forum) Topic global pentru site-urile tip hosting (10€ pe luna, afisare pe toate paginile de tip forum) Banner header (20€ pe luna - 728 x 90px, afisare pe toate paginile forumului) Banner homepage bottom (5€ pe luna - 728 x 90px, afisare pe toate paginile forumului) Banner in fiecare topic, pozitia de sus, al doilea mesaj care apare in orice topic (10€ pe luna - 728 x 90px) Banner in fiecare topic, pozitia de jos, mesaj-ul apare in orice topic (5€ pe luna - 728 x 90px) Pachete multiple default: Descriere: daca vreti mai multe din lista de mai sus aici aveti cateva exemple + discount. Topic global + Banner header + Banner in fiecare topic (sus) = 35€ 30€ pe luna valabil pentru cumparare pana pe 01/02/2019 Index (olds.ro) Descriere: toti cei care cauta forum-ul pe google este posibil sa viziteze mai intai index-ul olds.ro Reclama text header (10€ pe luna - 250 litere sau mai putin, apare sub mesajul cu "donatii ...") Banner footer (5€ pe luna - apare pe orice pagina din index) Pachete multiple default: Descriere: daca vreti mai multe din lista de mai sus aici aveti cateva exemple + discount. Reclama text header + Banner footer = 15€ 10€ pe luna valabil pentru cumparare pana pe 01/02/2019 Platforma short-url (fly.olds.ro) Descriere: toti cei care descarca resurse sau acceseaza un link extern pe forum va fi trimis pe aceasta platforma, unde va fi afisata reclama voastra. SE LUCREAZA LA ACESTA PLATFORMA MAI MULTE DETALII VOR FI AFISATE CAND ESTE GATA. Vizite forum: [Hidden Content] index: [Hidden Content] platforma short-url: Contact facebook (add): [Hidden Content] Note Reclama se face doar catre un singur site (poate include si sub-domenii), nu se accepta site-uri multiple intr-o singura reclama. Dupa ce ati efectual plata reclama nu mai poate fi schimbata sau editata, se poate doar prelungirea acesteia in functie de pret. Asigurati-va ca site-ul dvs functioneaza corect si fara probleme inainte sa cumparati, reclama nu se poate anula iar RECUPERAREA banilor nu este posibila. Daca cumparati o reclama in avans (posibil pentru cei care cumpara cand este discount), vi se da dreptul sa intarziati cel mult o luna de zile, ce trece de aceasta perioada se considera reclama anulata iar RECUPERAREA banilor nu este posibila.
 3. Modificat dupa cerinte.
 4. Este bun, Nu se mai foloseste marquee este vechi si are buguri la visual, se foloseste css animation pentru scroll.
 5. DemOnJR

  SV_DOWNLOAD

  Topic, marcat ca rezolvat a intrecut limita de asteptare.
 6. Topic, marcat ca rezolvat a intrecut limita de asteptare.
 7. ce comanda ai incercat? fisierul ala il modifici cu notepad nu este comanda de scris in putty
 8. Asta am gasit pe site-ul celor de la ubuntu: Two things to check (assuming your machine is called my-machine, you can change this as appropriate): That the /etc/hostname file contains just the name of the machine. That /etc/hosts has an entry for localhost. It should have something like: 127.0.0.1 localhost.localdomain localhost 127.0.1.1 my-machine If either of these files aren't correct (since you can't sudo), you may have to reboot the machine into recovery mode and make the modifications, then reboot to your usual environment. In eroarea ta iti zice ca nu reuseste sa se conecteze la acel domeniu sau ip care este setat in /etc/hosts seteaza cum au zis cei de la ubuntu mai sus.
 9. DemOnJR

  SV_DOWNLOAD

  Ce ai facut tu este gresit! DownloadUrl-ul trebuie sa fie in felul urmator: Pe webhost in public_html sau daca ai vps in /var/www/html faci un folder de exemplu: download In acel folder adaugi resursele cu tot cu folder care trebuie descarcate de la tine dupa server de exemplu: maps, souds, models, sprites, gfx Daca ai facut bine structura o sa arate in felul urmator: [public_html] - download *maps (inauntru sa fie hartile) *souds (inauntru sa fie sunetele) *models (inauntru sa fie modelele) *sprites (inauntru sa fie efectele) *gfx (inauntru sa fie gfx?) Iar script-ul o sa fie asa: sv_allowupload 0 sv_allowdownload 1 sv_downloadurl "http://site-ulTau/download/" Ai inteles?
 10. Model: 1. Nume: 2. Varsta: 3. Steamid: 4. Ore pe server: 5. Donezi daca vei fi acceptat?: Regulament: 1. Nu face mai mult de 2 cereri lunar. revin cu edit
 11. DemOnJR

  SERVER

  Serverul este in lucru, o sa fie gata pana pe 31 01 2019.
×