Sari la conținut
Te interesează acest produs?:

Hell

Membrii
 • Număr conținut

  53
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1
 • Feedback

  N/A
 • Bitcoin

  0 [ Donate ]

Hell a câștigat ziua ultima dată pe Martie 14

Hell a avut cel mai apreciat conținut!

4 Urmăritori

Despre Hell


 • User Group: Membrii


 • Title: Manager rpg.olds.ro


 • Post Count: 53


 • Total Rep: 3


 • Member Of The Days Won: 1


 • Joined: 06.01.2018


 • Been With Us For: 193 Days


 • Last Activity:


 • Momentan:


 • Age: 18


Cluburi

Vizitatori Recenți Profil

532 citiri profil
 1. Hell

  Concurs Top 15

  Primi clasati in top 15 Vor fi fericiti castigatori al unu grad de admin pentru o luna! Concursul se va desfasura pe durata a trei saptamani,Incepnad cu data de astazi ! Pana la 25 aprilie 2018 ! Trebuie sa jucati cu un singur nick pe servar ! Admini care resusesc sa se clasifice si ei in top pe locurile castigatoare vor primi upgrade ! Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati post reply dupa modelul dat daca vreti ca participarea voastra sa file luata in considerare ! Model Nick: Varsta: Ce parere ai despre Concurs: Un Mesaj pentru playeri daca ai?: STAFF-UL RPG.OLDS.RO Va ureaza bafta la fraguri si asteptam participantii !
 2. FABY

  Lolo pentru cerere de admin trebuie sa platesc?

   

 3. Hell

  Votati Servarul !

  Link: [Hidden Content] Link:[Hidden Content]
 4. Hell

  Reclamatie Admin

  Ai gresit servarul..Nu am nici un admin gigster.
 5. Ai gresit servarul ! Deadmou512 Nu am nici un admin Gigister Si altadata cand se intampla sa te supere un admin ! La orcare servar se face la reclamati admini ! Nu la suspendare ! Si trebuie sa ai si dovezi ! in privinta asta Un demo sau ss la consola !
 6. Nickname: Perioada: Grad: Motiv: Perioada: In acest topic raspund numa Admini servarului Rpg.Olds.Ro
 7. Nickname:Edy-M Perioada:Permanent Grad:De la Helpar la Co-Helpar Motiv:Nu mai a intrat pe servar de Ceva timp ! Dovada:Gametracker
 8. Hell

  Preturi Admini

  Fondator - Owner-8 Euro Co-owner-6 Euro Moderator-4 Euro Helpar-30 de Ore Co-Helpar-15 de Ore Slot-2 Ore Plata se face ! Pe orange sau Vodafone ! si prin PayPal !
 9. Hell

  VIP [CLASIC]

  Trebuie sa voteze si cei lanti admini !
 10. Hell

  Regulament Nou Playeri

  1. Pastrati un limbaj adecvat pe server riscati gag/kick/ban. 2. Nu folositi nici un fel de program care ajuta la performanta jocului, primiti ban permanent. 3. Nu va urcati pe harta riscati slay/kick. 4. Pe hartile de awp fara arme, he, flash ! 5. Anuntati suspecti de cod doar prin apasarea tastei U faceti @ si spuneti numele jucatorului suspect altfel riscati gag. 6. Nu vorbiti fara sa ganditi sau la nervi nu o sa fie un motiv de scuza cand veti primi gag/ban(120 min). 7. Aveti obligatia sa aveti id de messenger sau skype in caz ca vi se fac poze altfel riscati ban permanent. 8. Jocul e free game in limita bunului simt sa nu uitam obiectivele pe hartile in cauza bmb si deff. 9. Faceti cerere unban in maxim 48 de ore dupa ce a-ti luat ban, altfel nu se va lua in considerare si veti ramane cu ban. 10. Nu folositi setari in config ilegale(silent defuse, no-recoil, etc.) veti fi avertizati si banati permanent daca e cazul.
 11. Hell

  Regulament Nou Admini !

  1. Nu abuzati de accesul primit si nu faceti diferente regulamentul este pentru toti fie el prieten/frate. 2. Nu dati ban degeaba fara nici un fel de dovada doar daca codul este 100% evident. 3. Nu folositi comenzi pe un alt admin fara acceptul unui Fondator (cu acces ftp). 4. Nu faceti caterinca intre voi doar daca va cunoasteti si va permiteti unu cu altu si doar pe chat admin. 5. Nu va bateti joc de playeri si de server trebuie sa fiti un model pentru jucatori fara admin. 6. Nu dati la vot hartile care au mai fost folositi comanda /harti in say pentru a vedea ultimele 5 harti anterioare. 7. Nu dati la vot mai mult de 2 harti, folositi amx_votemapmenu daca nu stiti hartile serverului. 8. Nu dati la vot decat in ultimele 10 minute si dati last next round asteptati sa se termine runda si dati next map. 9. Nu fiti incuiati la minte folositiva puntin de logica cand dati un vot in functie de cati playeri sunt pe server. 10. Nu va bagati peste comenzile unui alt admin raportati problema la un Fondator in caz ca e nevoie. 11. Cand schimbati mapa sau dati la vot folositi doar litere mici de exemplu de_dust2 nu de_Dust2 .. etc. 12. Cand dati ban nu folositi motive gen pa, ceau, adio, mars etc.. folositi motivu pentru care ia ban wall,aim etc. 13.Pentru reclama/promovare dati gag 5/10min doar daca e in excess se da ban (120min) si la repetare permanent ! 14. Pe servar se pastreaza un limbaj decent ! 15. Regulamentu trebuie citit..De fiecare admin in parte ! Toti jucatorii/adminii serverului Rpg.olds.ro au obligatia sa cunoasca regulamentul. Necunoasterea regulilor nu este un motiv valid pentru încalcarea acestora.
 12. Hell

  VIP [CLASIC]

  Pro. Asteptam mai multe votrui !
×