Jump to content

Hell

Membru
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Hell

 1. Hell

  Reclamatie Admin

  Ai gresit servarul..Nu am nici un admin gigster.
 2. 1. Pastrati un limbaj adecvat pe server riscati gag/kick/ban. 2. Nu folositi nici un fel de program care ajuta la performanta jocului, primiti ban permanent. 3. Nu va urcati pe harta riscati slay/kick. 4. Pe hartile de awp fara arme, he, flash ! 5. Anuntati suspecti de cod doar prin apasarea tastei U faceti @ si spuneti numele jucatorului suspect altfel riscati gag. 6. Nu vorbiti fara sa ganditi sau la nervi nu o sa fie un motiv de scuza cand veti primi gag/ban(120 min). 7. Aveti obligatia sa aveti id de messenger sau skype in caz ca vi se fac poze altfel riscati ban permanent. 8. Jocul e free game in limita bunului simt sa nu uitam obiectivele pe hartile in cauza bmb si deff. 9. Faceti cerere unban in maxim 48 de ore dupa ce a-ti luat ban, altfel nu se va lua in considerare si veti ramane cu ban. 10. Nu folositi setari in config ilegale(silent defuse, no-recoil, etc.) veti fi avertizati si banati permanent daca e cazul.
 3. 1. Nu abuzati de accesul primit si nu faceti diferente regulamentul este pentru toti fie el prieten/frate. 2. Nu dati ban degeaba fara nici un fel de dovada doar daca codul este 100% evident. 3. Nu folositi comenzi pe un alt admin fara acceptul unui Fondator (cu acces ftp). 4. Nu faceti caterinca intre voi doar daca va cunoasteti si va permiteti unu cu altu si doar pe chat admin. 5. Nu va bateti joc de playeri si de server trebuie sa fiti un model pentru jucatori fara admin. 6. Nu dati la vot hartile care au mai fost folositi comanda /harti in say pentru a vedea ultimele 5 harti anterioare. 7. Nu dati la vot mai mult de 2 harti, folositi amx_votemapmenu daca nu stiti hartile serverului. 8. Nu dati la vot decat in ultimele 10 minute si dati last next round asteptati sa se termine runda si dati next map. 9. Nu fiti incuiati la minte folositiva puntin de logica cand dati un vot in functie de cati playeri sunt pe server. 10. Nu va bagati peste comenzile unui alt admin raportati problema la un Fondator in caz ca e nevoie. 11. Cand schimbati mapa sau dati la vot folositi doar litere mici de exemplu de_dust2 nu de_Dust2 .. etc. 12. Cand dati ban nu folositi motive gen pa, ceau, adio, mars etc.. folositi motivu pentru care ia ban wall,aim etc. 13.Pentru reclama/promovare dati gag 5/10min doar daca e in excess se da ban (120min) si la repetare permanent ! 14. Pe servar se pastreaza un limbaj decent ! 15. Regulamentu trebuie citit..De fiecare admin in parte ! Toti jucatorii/adminii serverului Rpg.olds.ro au obligatia sa cunoasca regulamentul. Necunoasterea regulilor nu este un motiv valid pentru încalcarea acestora.
 4. Hell

  Cerere slot: kayn1

  Acceptat..Astept un PM Cu Parola ! T/c
 5. Hell

  Buby - Ban fara motiv

  T/C Nu ai dovada !
 6. Hell

  Buby - Ban fara motiv

  Ai Dovada ? Pe ce motiv ai luat ban ?
 7. Hell

  cerere admin SeMaKKa

  Contra ! Revino Cu cererea cand mai faci ore si citesti si regulamentu ! T/C
 8. Hell

  cerere admin SeMaKKa

  Astept voturile colegilor ! Pentru ca nu ai Ore nu stiu ce grad o sa ai ! Acuma depinde !
 9. Hell

  Cerere Admin !

  Acceptat Datele in PM T/C
 10. Pro..De la mine ! Astept..Sa voteze si colegi mei !
 11. Hell

  Cerere Admin !

  Pro Mai trebuie..Sa astept sa vad ce spun si colegi mei !
 12. Hell

  Model Cerere Admin

  Nick : Nume : Varsta : ID skype /steam / facebook: Experienta Adminat : Ore jucate : Grad dorit : Motiv : Poti Dona? : Moderator - 4 Euro Helper - 15 ore Co-Helper 10 ore Modelul Trebuie respectat..Daca nu se respecta modelul Cererea nu se ia in considerare !!!
 13. Hell

  Model Cerere Slot

  NICK: NUME REAL: VARSTA: ORE PE SERVER: STEAMID:
 14. Doresti sa te retragi definitiv ? Deschide un topic [nume admin] retragere. Iar topicul sa contina urmatoarele: Nick Admin : Grad Admin : Motiv : Fiecare admin isi deschide topic separat!
 15. Hell

  Model Cerere Absent

  Nick : Grad : Perioada: Motiv : Alte precizari : Pentru ca cererea duneavoasra sa fie luata in considerre, asigurati-va ca indepliniti urmatoarele conditii: Respectati modelul de postare Faceti un topic nou cu titlul: "[Absenta/Retragere] Nume", daca va avea alt tip de titlu, cererea NU va fi luata in considerare si va fi inchisa Formatul datei de absenta va fi sub forma zz/ll/aaaa - zz/ll/aaaa ( 12/12/2012-20/12/2012) Daca perioada este mai mare de 30 de zile puteti face cerere retragere , cu gradul in pastrare .
 16. 1.Nick: 2.Varsta: 3.Poti ajuta servarul cu o Donatie: 4.Ore jucate pe server: 5.Rangul Actual: 6.Randul Dorit: 7.Motiv pt care consider ca merit upgrade: Atentie! 1. Cei ce nu respecta modelul de cerere, topicul va fi inchis si mutat in arhiva. 2. Orele d-voastra vor fi verificate cand faceti o cerere,deci nu incercati sa mintiti. 3. Cererile de upgrade se vor face doar 1 data pe luna de la obtinerea gradului respectiv ! 4. Cererile de upgrade se vor cere pentr +1 nu +2,3,4,5. 5. La 6 Pro vei fi Acceptat ,la 3 contra vei fi Respins. 6. Cererile se vor inchide dupa 24 de ore.
 17. 1. Nick-ul tau 2. Nick-ul playerului reclamat : 3. Motiv : 4. Dovada demo/wg : 5. Alte detalii :
×