Jump to content

Aliace

Fondatori
 • Content Count

  229
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Aliace last won the day on July 14

Aliace had the most liked content!

About Aliace

 • Rank
  BIO.OLDS.RO
 • Birthday 07/28/1996

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Imi aduce aminte de forumul vechi. ❤️ O ador! Bravo!
 2. Salut, prieteni! Câți dintre voi ați fost în situația de a schimba Windows-ul și câți dintre voi ați încercat să faceți un CD, dar fără succes. Asta mă face să mă întreb cine mai folosește CD-RW în ziua de azi. Azi stick-ul USB este cel mai folosit și cea mai ușoară metodă pentru stocarea datelor, iar un unul este foarte ieftin. În urmă cu câteva zile am achiziționat un stick USB cu o memorie de 16GB la un preț de 14 lei, deci... La un stick depinde foarte mult viteza de scriere cât și viteza de citire, dar subiectul acesta îl lăsăm pentru altădată. Azi vom învăța cum se bootează un Windows pe un stick. Pentru acest lucru recomand un stick de minim 4GB, maxim 8GB, de mai mult nici ca nu vom avea nevoie. Pentru început ne va trebui Windows-ul în format .ISO, îl puteți descarca de pe FileList sau direct de pe site-ul celor de la Microsoft sau alte surse, dar să fiți siguri că sunt de încredere, acum depinde și ce variantă de Windows doriți să instalați. Cei mai multi folosesc Windows 7, pentru că este un Windows foarte stabil și după părerea mea și cel mai reușit. (Recomand!) Dacă vă întrebați cum descărcați Windows-ul în acest format, tot ce trebuie să faceți, este să scrieți pe Google: "Download Windows 7 .ISO și o să găsiți o mulțime de site-uri de unde puteți să-l descărcați, dar cum am mai spus și mai sus, aveți grija ca sursa fie de încredere. Acum că aveam Windows-ul, nu ne mai rămâne decât programul. Cu ajutorul programului rufus-3.3, vom putea boota stick-ul. Dezarhivați rufus-3.3.rar, apoi intrați rufus-3.3.exe (Acest program nu necesită instalare, se va deschide direct.) Introducem stick-ul în PC și programul îl va recunoaște automat. Dacă nu, îl selectați. Apoi apăsam pe butonul "SELECT" și alegem Windows .ISO, depinde unde l-ați descărcat. Să zicem că vi s-a descărcat direct în "Download", intrăm acolo și îl selectăm. Acum că am selectat Windows .ISO, apăsam pe butonul "START" Iar acum mare atenție! Înainte să apăsam pe butonul "OK", trebuie să vă spun că tot ce aveți pe acel Stick, se va șterge automat. Deci dacă aveți poze, muzică etc. Trebuie să le mutați de pe stick, le salvați în PC sau unde doriți. După ce apăsam "OK" se va boota stick-ul. Stick-ul se va "Reformata" în mod automat. Deci după ce apăsam "OK", așteptăm până se va finaliza. O să va apară butonul "READY", adică este finalizat, cât și butonul "START". Mare atenție să nu mai apăsați pe butonul "START". Deci după ce s-a încărcat complet, apăsam pe butonul "CLOSE" și acum aveam un Windows pe stick perfect funcțional. Link Download: Link 1 Link 2 Link 3 Link 4 Vă doresc mult succes! Pentru mai multe tutoriale, vizitați secțiunea de Tutoriale. *Tutorial realizat de Aliace
 3. Bine ai venit la noi pe comunitate. ❤️
 4. Salut! Rotația campionilor gratuiți: Annie Brand Braum Draven Dr. Mundo Fiddlesticks Katarina Kayn Maokay Sejuani Shyvana Twisted Fate Urgot Yasuo Data: 11/13.2018
 5. Salut! Joaca alaturi de noi unul din cele mai jucate jocuri online. "League of Legends este un joc online competitiv cu ritm alert care combină viteza şi intensitatea unui joc RTS cu elemente RPG. Două echipe de campioni puternici, fiecare cu un design şi stil de joc unic, luptă direct pe diverse câmpuri de bătălie şi în moduri de joc diferite. Cu o paletă din ce în ce mai largă de campioni, actualizări frecvente şi o scenă de turnee înfloritoare, League of Legends oferă o posibilitate infinită de reluare a jocului pentru jucători aflaţi la orice nivel de abilităţi." Jocul este gratuit si il puteti descarca de aici: LINK League of Legends System Requirements (Minimum) CPU: Info CPU SPEED: 2 GHz processor (supporting SSE2 instruction set or higher) RAM: 1 GB RAM (2 GB of RAM for Windows Vista and newer) OS: Windows XP (Service Pack 3 ONLY), Windows Vista, Windows 7, Windows 8, or Windows 10 VIDEO CARD: Shader version 2.0 capable video card PIXEL SHADER: 2.0 VERTEX SHADER: 2.0 FREE DISK SPACE: 8 GB League of Legends Recommended Requirements CPU: Info CPU SPEED: 3 GHz processor RAM: 2 GB of RAM (4 GB of RAM for Windows Vista and higher) OS: Windows XP SP3, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, or Windows 10 with the latest service pack installed VIDEO CARD: Nvidia GeForce 8800/AMD Radeon HD 5670 or equivalent video card (Dedicated GPU with 512MB or higher Video Memory(VRAM)) PIXEL SHADER: 4.0 VERTEX SHADER: 4.0 FREE DISK SPACE: 12 GB DEDICATED VIDEO RAM: 512 MB Numele meu din joc este: Aliace Va astept cu o crerer. Joaca alaturi de noi!
 6. Salut! Am creat aceasta categorie pentru pasionatii de Fortnite si nu numai. Fornite Battle Royale este un joc de supraviețuire, unde 100 de jucători sunt lansați din autobuzul zburător spre câmpul de luptă. Pornește apoi goana disperată după arme, muniție și cufere. Jocul este gratuit si il puteti descarca de aici: LINK Cerinte pentru sitem: Fortnite System Requirements (Minimum) CPU: Core i3 2.4 Ghz CPU SPEED: Info RAM: 4 GB OS: Windows 7/8/10 64-bit VIDEO CARD: Intel HD 4000 PIXEL SHADER: 3.0 VERTEX SHADER: 3.0 Fortnite Recommended Requirements CPU: Core i5 2.8 Ghz CPU SPEED: Info RAM: 8 GB OS: Windows 7/8/10 64-bit VIDEO CARD: Nvidia GTX 660 or AMD Radeon HD 7870 equivalent DX11 GPU PIXEL SHADER: 5.0 VERTEX SHADER: 5.0 DEDICATED VIDEO RAM: 2048 MB Numele meu din joc este: Aliace003 Va astept cu o crerer. Joaca alaturi de noi!
 7. Descriere: Cu ajutorul acestui program puteti modifica sau vizualiza modelele/skinurile din Counter Strike 1.6. Download: Link 1 Link 2 Utile: Fisierul vine in format .rar, din data ce il descarcati, va trebui sa-l dezarhivati, apoi intrati in program. Nu necesita instalare, programul se va deschide automat. Spor la imaginatie! Imagini:
 8. Un mod mai simplu este un Disk Cleanup si Defragment. Oricum, daca ai peste 8GB RAM, nu mai mai ai nevoie de vreun program care sa-ti curete din RAM.
 9. Descriere: Cu ajutorul acestuim plugin, iti poti reseta scorul. Donwload: Link 1 Link 2 Mod de instalare: Fisierul reset_score_3.amxx il introduceti in amxmodx/plugins Fisierul reset_score_3.sma il introduceti in amxmodx/scripting Intram in amxmodx/configs/ si deschidem plugins.ini si adaugam linia: reset_score_3.amxx Comanda: /rs, /resetscore, rs Imagini:
 10. Descriere: Acest plugin, iti afiseaza un ping fals pe server. Download: Link 1 Link 2 Mod de instalare: Fisierul olds_ping.amxx il introduceti in amxmodx/plugins Fisierul olds_ping.sma il introduceti in amxmodx/scripting Intram in amxmodx/configs/ si deschidem plugins.ini si adaugam linia: olds_ping.amxx Cvar: Nu necesita. Modele: Este necesar sa aveti modulul fakemeta activat. Mergeti in "/cstrike/addons/amxmodx/configs/" si deschideti modules.ini si stergeti ";" din fata lui daca are.
 11. Descriere: Acest plugin afiseaza in partea de sus in mijloc un mesaj colorat ales de voi. Download: Link1 Link 2 Mod de instalare: Fisierul MesajeHUD.amxx il introduceti in amxmodx/plugins Fisierul MesajeHUD.sma il introduceti in amxmodx/scripting Intram in amxmodx/configs/ si deschidem plugins.ini si adaugam linia: MesajeHUD.amxx Cvar: Nu necesita. Imagini:
 12. Descriere: Acest plugin afiseaza ultimile 5 harti jucate pe server. Download: Link 1 Link 2 Mod de instalare: Fisierul last_maps.amxx il introduceti in amxmodx/plugins Fisierul last_maps.sma il introduceti in amxmodx/scripting Intram in amxmodx/configs/ si deschidem plugins.ini si adaugam linia: last_maps.amxx Comanda: Se va tasta in chat /harti
 13. Descriere: Acest plugin personalizeaza headshoturile. Cand dai un HS. ecranul se face rosu. Download: Link 1 Link 2 Mod de instalare: Fisierul cfg_hse.amxx il introduceti in amxmodx/plugins Fisierul cfg_hse.sma il introduceti in amxmodx/scripting Intram in amxmodx/configs/ si deschidem plugins.ini si adaugam linia: cfg_hse.amxx Cvar-uri: (Se adauga in amxmodx/configs/amxx.cfg/) cfg_hs_sound 1/0 - Sunet pornit la victima cfg_hs_fade 1/0 - Ecran rosu cfg_hs_blood 1/0 - Sangele sare in aer cfg_hs_msg 1/0 - Mesaj pe centru Modele: Nu necesita. Imagini:
 14. Descriere: Oamenii au caciuli in cap si he-urile sunt inlocuite cu bulgari de zapada. Download: Link 1 Link 2 Mod de instalare: Fisierul bull_christmass.amxx il introduceti in amxmodx/plugins Fisierul bull_christmass.sma il introduceti in amxmodx/scripting Intram in amxmodx/configs/ si deschidem plugins.ini si adaugam linia: bull_christmass.amxx Fiserul craciun il intoduceti in cstrike/models/player/craciun Fisierul snowballs il intoduceti in cstrike/models/snowballs Fisierul santa_hat.mdl il intoduceti in cstrike/models Cvar: Nu necesita. Modele: Este necesar sa aveti modulele fakemeta, hamsandwich, fakemeta_util activare. Mergeti in "/cstrike/addons/amxmodx/configs/" si deschideti modules.ini si stergeti ";" din fata lor daca au. Imagini:
 15. Descriere: Jucatorii care intra pe server, vor intra automat la CT/T, fara sa isi aleaga echipa. Download: Link 1 Link 2 Mod de instalare: Fisierul auto_join_on_connect.amxx il introduceti in amxmodx/plugins Fisierul auto_join_on_connect.sma il introduceti in amxmodx/scripting Intram in amxmodx/configs/ si deschidem plugins.ini si adaugam linia: auto_join_on_connect.amxx
×