Jump to content

TropKillaz

Membru
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About TropKillaz

 • Birthday 09/30/1998

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Motiv. Nu ai gresit cuvantul cheie. Deci prin urmare nu ai citit regulamentul! Chiar daca ai primit gradul de la mine primesti remove.
 2. TropKillaz

  The Heretics 

  The Heretics Un cult notoriu răpeste o fată tânără și fier de ani după ce a scăpat, femeia începe să sufere o transformare ciudată după ce a fost răpită. Genul: Horror Actori: Nina Kiri, Ry Barrett, Jorja Cadence, Director: Chad Archibald Tara: United States Durata: 87 min Calitate: HD Anul: 2017 IMDb: 5.1
 3. TropKillaz

  Flight 666

  Flight 666 Pasagerii și echipajul într-un zbor internațional sunt atacați de forțe nevăzute care amenință toți cei de la bord și de la sol sub ei. În timp ce se luptă să rămână în viață, încep să-și dea seama că acestea sunt de fapt spiritele fetelor ucise, hotărâte să-și oprească ucigașul la bord, care vor face totul pentru a rămâne liberi. Genul: Horror Actori: Jesse James D'Angelo, Sharon Desiree, Liz Fenning, Director: Rob Pallatina Tara: United States Durata: 90 min Calitate: SD Anul: 2018 IMDb: 4.5 (Click pe nume pentru a putea vedea filmul)
 4. TropKillaz

  Reverie

  Reverie - Season 1 Ep 1 Un fost detectiv specializat în comportamentul uman este adus când lansarea unui program de realitate virtuală avansată are consecințe periculoase și neintenționate. Acum, ea află că, salvând pe alții, poate că a descoperit o modalitate de a se salva. Genul: Thriller, Drama, Actori: Sarah Shahi, Dennis Haysbert, Kathryn Morris, Director: Mickey Fisher Tara: United States Durata: 60 min Calitate: HD Anul: 2018 IMDb: 7.2 (Click pe nume pentru a vedea filmul)
 5. TropKillaz

  Den of Thieves

  Den of Thieves O saga de crimă din Los Angeles, în căldura lui Heat, Den of Thieves urmărește viața intersectată și deseori personal legată de o unitate de elită a Departamentului Sheriff din LA, iar cel mai de succes echipă de jaf de bancă din stat, în calitate de bandiți, planifică un heist aparent imposibil Banca Federală a Rezervelor din centrul Los Angeles. Genul: Actiune, Thriller, Crima, Drama, Mister, Actori: Gerard Butler, Jordan Bridges, Pablo Schreiber, Director: Christian Gudegast Tara: United States Durata: 140 min Calitate: HD Anul: 2018 IMDb: 7.5 (click pe nume pentru a vedea filmul)
 6. Exista o persoana din grupul vostru care are deja grad
 7. TropKillaz

  Monkey Farm

  Monkey Farm Partajare "Unele povești nu ar trebui să li se spună niciodată". Acest film explorează ce se întâmplă când curiozitatea umană și furia animală se ciocnesc. Acest thriller cu un buget scăzut și cu un concept de mare anvergură prezintă un alt tip de antagonist și aceiași copii bine intenționați, dar condamnați, pe care îi placeți să le înveseliți, deoarece aceștia își întâlnesc capul răgușit. Genul: Horror Actori: Don Carlos, Justin Celani, Tim Christie, Director: Ian Messenger Tara: United States Durata: 76 min Calitate: HD Anul: 2017 IMDb: 4.4
 8. Catedrala Neamului a inghitit pana acum 79 de milioane de euro. Care va fi costul final si cat mai e de lucru. Doneaza 5 e pentru catedrala falimentari neamului. Primesti 5 pomelnice 3 mentionari in biserica 1 buzunar cu 5e mai usor Liniste sufleteasca SI sansa de a vedea catedrala la TV, atunci cand se deschide, in 2070 atunci cand esti deja mort de la alcoale, tigari, curvie! PACATOSULE DONEAZA SAU MORI CU PACATELE NE IERTATE! Nu oferim bon fiscal! Biserica nu raspunde daca donatorul moare de foame! Bani donati nu se returneaza! Semnat: Dani Fericitul Nu comenta! D-zeu te aude! D-zeu vede. D-zeu are nevoie de bani tai! asa ca nu comenta, daca comentezi ajungi in IAD!!
×