Jump to content

Robotel

Membrii
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

  Never

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut ThomasRig, Bine ai venit pe OldStyle Gaming Community pentru orice tip de problema te rugam sa contactezi unul din membrii staff-ului. Lasa mai jos un reply cu urmatorul model de prezentare.
 2. Salut KaTaNa._, Bine ai venit pe OldStyle Gaming Community pentru orice tip de problema te rugam sa contactezi unul din membrii staff-ului. Lasa mai jos un reply cu urmatorul model de prezentare.
 3. Salut Beleț14, Bine ai venit pe OldStyle Gaming Community pentru orice tip de problema te rugam sa contactezi unul din membrii staff-ului. Lasa mai jos un reply cu urmatorul model de prezentare.
 4. Salut Leonard, Bine ai venit pe OldStyle Gaming Community. pentru orice tip de problema te rugam sa contactezi unul din membrii staff-ului. Leonard inregistrat pe 11.10.2018. Lasa mai jos un reply cu urmatorul model de prezentare. Nume: Nick: Profil steam: Vârsta: Locație: Hobbyuri: De unde ai auzit de noi?: Completări:
 5. Salut DanielB., Bine ai venit pe OldStyle Gaming Community. pentru orice tip de problema te rugam sa contactezi unul din membrii staff-ului. DanielB. inregistrat pe 11.10.2018. Lasa mai jos un reply cu urmatorul model de prezentare. Nume: Nick: Profil steam: Vârsta: Locație: Hobbyuri: De unde ai auzit de noi?: Completări:
 6. Salut Rain21, Bine ai venit pe OldStyle Gaming Community. pentru orice tip de problema te rugam sa contactezi unul din membrii staff-ului. Rain21 inregistrat pe 10/10/2018. Lasa mai jos un reply cu urmatorul model de prezentare. Nume: Nick: Profil steam: Vârsta: Locație: Hobbyuri: De unde ai auzit de noi?: Completări:
 7. Salut Sturmgezhutz, Bine ai venit pe OldStyle Gaming Community. pentru orice tip de problema te rugam sa contactezi unul din membrii staff-ului. Sturmgezhutz inregistrat pe 10.10.2018. Lasa mai jos un reply cu urmatorul model de prezentare. Nume: Nick: Profil steam: Vârsta: Locație: Hobbyuri: De unde ai auzit de noi?: Completări:
 8. Salut iordachevictor1999, Bine ai venit pe OldStyle Gaming Community. pentru orice tip de problema te rugam sa contactezi unul din membrii staff-ului. iordachevictor1999 inregistrat pe 10/10/2018. Lasa mai jos un reply cu urmatorul model de prezentare. Nume: Nick: Profil steam: Vârsta: Locație: Hobbyuri: De unde ai auzit de noi?: Completări:
 9. Salut CoLaaaaaaa, Bine ai venit pe OldStyle Gaming Community. pentru orice tip de problema te rugam sa contactezi unul din membrii staff-ului. CoLaaaaaaa inregistrat pe 09.10.2018. Lasa mai jos un reply cu urmatorul model de prezentare. Nume: Nick: Profil steam: Vârsta: Locație: Hobbyuri: De unde ai auzit de noi?: Completări:
 10. Salut gabyN1, Bine ai venit pe OldStyle Gaming Community. pentru orice tip de problema te rugam sa contactezi unul din membrii staff-ului. gabyN1 inregistrat pe 09.10.2018. Lasa mai jos un reply cu urmatorul model de prezentare. Nume: Nick: Profil steam: Vârsta: Locație: Hobbyuri: De unde ai auzit de noi?: Completări:
 11. Salut hopsinro, Bine ai venit pe OldStyle Gaming Community. pentru orice tip de problema te rugam sa contactezi unul din membrii staff-ului. hopsinro inregistrat pe 08.10.2018. Lasa mai jos un reply cu urmatorul model de prezentare. Nume: Nick: Profil steam: Vârsta: Locație: Hobbyuri: De unde ai auzit de noi?: Completări:
 12. Salut WinMak, Bine ai venit pe OldStyle Gaming Community. pentru orice tip de problema te rugam sa contactezi unul din membrii staff-ului. WinMak inregistrat pe 06.10.2018. Lasa mai jos un reply cu urmatorul model de prezentare. Nume: Nick: Profil steam: Vârsta: Locație: Hobbyuri: De unde ai auzit de noi?: Completări:
 13. Salut LiviuS, Bine ai venit pe OldStyle Gaming Community. pentru orice tip de problema te rugam sa contactezi unul din membrii staff-ului. LiviuS inregistrat pe 10/03/2018. Lasa mai jos un reply cu urmatorul model de prezentare. Nume: Nick: Profil steam: Vârsta: Locație: Hobbyuri: De unde ai auzit de noi?: Completări:
 14. Salut Iulian03, Bine ai venit pe OldStyle Gaming Community. pentru orice tip de problema te rugam sa contactezi unul din membrii staff-ului. Iulian03 inregistrat pe 10/01/2018. Lasa mai jos un reply cu urmatorul model de prezentare. Nume: Nick: Profil steam: Vârsta: Locație: Hobbyuri: De unde ai auzit de noi?: Completări:
 15. Salut marius726, Bine ai venit pe OldStyle Gaming Community. pentru orice tip de problema te rugam sa contactezi unul din membrii staff-ului. marius726 inregistrat pe 01.10.2018. Lasa mai jos un reply cu urmatorul model de prezentare. Nume: Nick: Profil steam: Vârsta: Locație: Hobbyuri: De unde ai auzit de noi?: Completări:
×