Jump to content

Robotel

+ Membrii
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

  Never

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut Philiperent, Bine ai venit pe OldStyle Gaming Community pentru orice tip de problema te rugam sa contactezi unul din membrii staff-ului. Lasa mai jos un reply cu urmatorul model de prezentare.
 2. Salut boboalin242, Bine ai venit pe OldStyle Gaming Community pentru orice tip de problema te rugam sa contactezi unul din membrii staff-ului. Lasa mai jos un reply cu urmatorul model de prezentare.
 3. Salut Bryanalaft, Bine ai venit pe OldStyle Gaming Community pentru orice tip de problema te rugam sa contactezi unul din membrii staff-ului. Lasa mai jos un reply cu urmatorul model de prezentare.
 4. Salut nomismoth, Bine ai venit pe OldStyle Gaming Community pentru orice tip de problema te rugam sa contactezi unul din membrii staff-ului. Lasa mai jos un reply cu urmatorul model de prezentare.
 5. Salut Amaransar, Bine ai venit pe OldStyle Gaming Community pentru orice tip de problema te rugam sa contactezi unul din membrii staff-ului. Lasa mai jos un reply cu urmatorul model de prezentare.
 6. Salut ♡Cāťā♡, Bine ai venit pe OldStyle Gaming Community pentru orice tip de problema te rugam sa contactezi unul din membrii staff-ului. Lasa mai jos un reply cu urmatorul model de prezentare.
 7. Salut Michaeldop, Bine ai venit pe OldStyle Gaming Community pentru orice tip de problema te rugam sa contactezi unul din membrii staff-ului. Lasa mai jos un reply cu urmatorul model de prezentare.
 8. Salut ThomasRig, Bine ai venit pe OldStyle Gaming Community pentru orice tip de problema te rugam sa contactezi unul din membrii staff-ului. Lasa mai jos un reply cu urmatorul model de prezentare.
 9. Salut KaTaNa._, Bine ai venit pe OldStyle Gaming Community pentru orice tip de problema te rugam sa contactezi unul din membrii staff-ului. Lasa mai jos un reply cu urmatorul model de prezentare.
 10. Salut Beleț14, Bine ai venit pe OldStyle Gaming Community pentru orice tip de problema te rugam sa contactezi unul din membrii staff-ului. Lasa mai jos un reply cu urmatorul model de prezentare.
 11. Salut Leonard, Bine ai venit pe OldStyle Gaming Community. pentru orice tip de problema te rugam sa contactezi unul din membrii staff-ului. Leonard inregistrat pe 11.10.2018. Lasa mai jos un reply cu urmatorul model de prezentare. Nume: Nick: Profil steam: Vârsta: Locație: Hobbyuri: De unde ai auzit de noi?: Completări:
 12. Salut DanielB., Bine ai venit pe OldStyle Gaming Community. pentru orice tip de problema te rugam sa contactezi unul din membrii staff-ului. DanielB. inregistrat pe 11.10.2018. Lasa mai jos un reply cu urmatorul model de prezentare. Nume: Nick: Profil steam: Vârsta: Locație: Hobbyuri: De unde ai auzit de noi?: Completări:
 13. Salut Rain21, Bine ai venit pe OldStyle Gaming Community. pentru orice tip de problema te rugam sa contactezi unul din membrii staff-ului. Rain21 inregistrat pe 10/10/2018. Lasa mai jos un reply cu urmatorul model de prezentare. Nume: Nick: Profil steam: Vârsta: Locație: Hobbyuri: De unde ai auzit de noi?: Completări:
 14. Salut Sturmgezhutz, Bine ai venit pe OldStyle Gaming Community. pentru orice tip de problema te rugam sa contactezi unul din membrii staff-ului. Sturmgezhutz inregistrat pe 10.10.2018. Lasa mai jos un reply cu urmatorul model de prezentare. Nume: Nick: Profil steam: Vârsta: Locație: Hobbyuri: De unde ai auzit de noi?: Completări:
 15. Salut iordachevictor1999, Bine ai venit pe OldStyle Gaming Community. pentru orice tip de problema te rugam sa contactezi unul din membrii staff-ului. iordachevictor1999 inregistrat pe 10/10/2018. Lasa mai jos un reply cu urmatorul model de prezentare. Nume: Nick: Profil steam: Vârsta: Locație: Hobbyuri: De unde ai auzit de noi?: Completări:
×