Jump to content

ScrowL

Premium
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by ScrowL

 1. Cam târziu,da' nu are nimic. Nume: CosminNick: ScrowLProfil steam: -Vârsta: 19Locație: CraiovaHobbyuri: NoDe unde ai auzit de noi?: NetCompletări: Da,da,destule,va pup și va iubesc,autografele o să le dau când am timp.
 2. Să moară moș crăciun,cam târziu ai aflat de prezentarea mea
 3. ScrowL

  [Artwork] iGood

  Uuu,talent pe tine,imi plac,bravo viata mea,te iubesc 😃
 4. Salut ba,ce pizda ma-tii faci aci,a?
 5. O sa ma ocup eu,data viitoare pune o poza. T/C
 6. Vei primi un-ban,ți-a dat din greșeală,T/C.
 7. In primul rand,nu ai citit regulamentul,in al doilea rand,link-ul de la poza nu este valid,si in al treilea rand nu indeplinesti conditiile,imi pare rau...
 8. Așa este,dar,mai este vorba și de bani,nu ei ne fac,ci noi pe ei,dar,măcar să-i dăm cu cap,să nu îi pierdem macar așa degeaba...
 9. Nume: Nick: Varsta: De ce doresti admin?: Cu ce ne-ai putea ajuta in viitor?: Daca ar fi nevoie sa donezi,ai face-o?: Poza /stats(obligatoriu): Alte cuvinte?:
 10. Nume: Nick: De ce doresti up?: Ce level doresti?: Poza /astats(obligatoriu): Alte Cuvinte?:
 11. Inainte de a posta,trebuie sa indepliniti niste conditii,acestea sunt: 1. Trebuie sa aveti nota de la /stats cel putin 5/10 2. Trebuie sa aveti cel putin 50 de ore jucate. 3. Trebuie sa faceti singuri statisticile. Pentru cererile de up,trebuie sa aveti si aici cateva conditii: 1. Trebuie sa aveti /astats cel putin 4/10. 2. Sa fi-ti activi. 3. Cererile de up,se fac de la level 3 in sus. Daca faceti cerere fara sa indepliniti cerintele necesare,cererea v-a fi respinsa. Atunci v-a trebui sa reveniti cu o alta cerere peste o saptamana,altfel cererea nu v-a fi luata in considerare.
 12. ScrowL

  NVIDIA RTX 2080

  Pentru o placa video ca aceea,chiar merită să-ți vinzi un rinichi =))
 13. Pai am văzut că Igood mi-a dat nota 7 la avatar,așa că m-am gândit să continui =))
×