Jump to content

Ezekel

Fondator Server
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Ezekel

 • Rank
  Detinator RPG

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ezekel

  Informatii

  Server-ul a fost optimizat si pregatit pentru deschidere, mai multe informatii am sa le postez in cel mult 72h.
 2. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. Update v0.032b Update server: A fost rezolvat BUG-ul de la paint. (Cel in care runda era infinita). Rezolvat BUG-ul de la FPK. (Puteai da FPK la infinit, chiar daca acel player nu se afla intr-o factiune anume). Rezolvat BUG-ul de la Email. (Când un anume player primea un email, automat toti playerii conectati primeau un email gol). Adaugate ore dinamice. (Nu mai trebuie sa stai 31 de minute pentru o ora, acum orele sunt sub forma de 0.00, exemplu 1,42 ore jucate). Rezolvat BUG-ul de la cazino.(Nu puteai da /dice). Acum ca sa aplici pentru o factiune o poti face direct din joc. (/factions --> Factiunea Dorita --> Enter). Adaugat Quest Special de craciun. (50 de cadouri totale, impartite 25/25 in cele doua orase de baza, Los Santos - Las Venturas). Adaugat system de VIP, imrepuna cu comenzile /vipnamecolor, /vipname, /vipwheels. Facut system de clan. (Nu era implementat datorita bug-ului cu Maximum members reached). System-ul a fost rescris si refacut de la 0. Rezolvat BUG-ul de la FPS. (Dupa ce dadeai relog pe server FPS-urile nu iti mai apareau chit ca aveai setarea pornita). Rezolvat BUG-ul de la /id. (FPS-urile ramaneau constante la 60, indiferent de player si FPS-ul acestuia). Rescrisa comanda /help. Acum aveti posibilitatea de a vedea comenzile de premium/vip/leader direct in dialog. Adaugata comanda /pc pentru utilizatori tip premium. Chat-ul lor official. Acum pentru a invita un player in clan/factiune, jucatorul trebuie sa se afle la o distanta de 5m de leader/co-leader. Numele Ranguri-lor de la admin au fost schimbate la /admins, cat si la helperi: Admini: Admin 1 - Trial Admin Admin 2 - Junior Admin Admin 3 - Expert Admin Admin 4 - Head Admin Admin 5 - Manager Helperii: Helper 1 - Trial Helper Helper 2 - Junior Helper Helper 3 - Expert Helper Adaugat system de Olds Points, pe langa Premium Points, cu cat acumulati mai multe Old Points-uri, puteti sa ii transformatii in Premium Points si sa beneficiatii de anumite lucruri care se platesc. Comanda /ah /hh, au fost adaugate in Dialog. 2. Update Admini: Comanda /flymode a fost rescrisa si se poate dezactiva apasand tasta "F", "ALT" sau "ENTER". Comanda /spec a fost rescrisa si se poate dezactiva apasand tasta "F", ALT" sau "ENTER" 3. Update Leaderi / Factiunii: Leaderii acuma pot accepta aplicatiile playerilor direct de pe server cu comanda /aplicatii. Facut system de raport pentru toate factiuniile direct de pe server. (/raport). Update realizat de Ezekel.!
 5. ~Aici se vor posta toate update-urile de la server!~
 6. Serverul este in curs de dezvoltare, aceste va fii pregatit de joc dupa perioada de 27.11.2018! - Updateurile se vor posta tot la categoria Infromatii doar ca in Topicul updates! - Pentru mai multe detalii mai ample va astept pe Facebook cu un mesaj (Claie Bds), sau pe discord (Ezekel.#0817)!
 7. ~Aici se vor afla toate informatiile pentru server!~
 8. Nume: Ionescu Prenume: Andrei Varsta: 16 Contact: Facebook: Claie Bds, Instagram: claiebv. Email: pintiliemihaela249@gmail.com Detinatori: Ezekiel, TraYno. DNS-ul dorit: RPG.OLDS.RO IP: 188.212.100.121 Port: 7777 Sloturi: 50 Tip server (cs,samp,metin2): Samp Mod server (clasic,rpg,etc.): RPG Firma unde este hostat: GazduireJocuri De cat timp este deschis?: 30 minute. Link statistici server: [Hidden Content] Structura forum: Informatii, Anunturi, Regulamente, Factiuni, Staff Area, General.
×