Jump to content

CMA

EX Staff
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

CMA last won the day on December 17 2018

CMA had the most liked content!

Social Info

1 Follower

About CMA

 • Rank
  Fost Moderator
 • Birthday 08/29/1993

Personal Information

 • Tara
  Romania
 • Oras
  Berzovia
 • Steam
  Da

Recent Profile Visitors

229 profile views
 1. Despre filmul Insidious: The Last Key ar fi multe de spus , sincer eu am vizionat filmul acum cateva luni si am ramas foarte surprins , deasemenea si celelalte sunt extrem de bine facute dar nu la fel ca si ultimul , filmul este horror si merita 5 stele din partea mea , astept si parerea voastra .
 2. Rezolvat ! Multumesc pentru observatie !
 3. Acest plugin nu ar trebui sa lipseasca din wordpress deoarece fiecare site care face parte din Uniunea Europeana trebuie sa il aiba instalat conform Regulamentu-lui (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor). Personal recomand acest plugin deoarece il folosesc si eu si poate fi tratus si optimizat foarte usor, sper sa va fie de ajutor . Îl puteti descarca de pe site-ul official wordpress accesand link-ul urmator: (Aici ) .
 4. In acest tutorial am sa va explic cum puteti adauga o imagine miscatoare sau mai multe in head (partea de sus a site-ului) . Pentru inceput intrati in panoul de administrare al wordpress-ului si in meniul din partea stanga aveti mai multe submeniuri (ca sa zic asa) , intrati la ASPECT- EDITOR TEME , selectati tema pe care vreti sa adaugati imaginea miscatoare si intrati in ATENT TEMA sau (header.php) cautati linia: </header><!-- #masthead --> Sub acea linie adaugati codul de mai jos: <marquee><img alt="AICI PUNETI LINK DESTINATIE IMAGINE" src="AICI PUNETI LINK-UL IMAGINII" width="100" height="200" /> </marquee> Un exemplu aveti mai jos ,doar ca eu am adaugat mai multe imagini miscatoare : Daca aveti nelamuriri lasati un reply la acest topic, bafta cu adaugarea de imagini !
 5. Cerere acceptată ! Trimitemi PM nick-ul si parola ! T/C
 6. Cerere acceptată! Trimite-mi PM nick-ul si parola ! T/C
 7. Am incercat si aceasta metoda dar am primit urmatorul mesaj: -bash: /etc/hosts: Permission denied
 8. Buna seara , Am incercat sa pornesc server-ul folosind comanda : ./hlds_run -game cstrike +ip IP-UL TAU AICI +maxplayers 32 +map de_dust2 -port 27015 si am primit mesajul ca fisierul nu exista apoi am incercat urmatoarele comenzi : sudo dpkg --add-architecture i386 sudo apt-get update sudo apt-get install libc6:i386 la prima coamnda am primit urmatorul mesaj: root@server:~# sudo: unable to resolve host As dori daca se poate sa imi spuneti cum pot rezolva aceasta problema, precizes ca am instalat sistem de operare ubuntu 18.04-x86_64 , Multumesc !
 9. CMA

  Cerere Admin joe

  Cerere acceptată !!! Trimite-mi PM nick-ul și parola ! T/C
 10. CMA

  [Vot] Server.

  Votat( Inafara de csserver ,din pacate am votat sv meu inainte de al vota pe al tau si nu ma lasa)
 11. Nume: Alex Varsta [ minim 18 ani ]: 25 Motiv: Vreau să ajut la dezvoltarea comunității . Contact: Facebook: Cma Alex Experienţă moderare: Doi ani . Cunoştinţe (Photoshop, HTML, PHP, Scripting): În aceste domenii mai puțin . Cat timp poti oferi forumului pe zi: În jur de 2-3 ore în fucție de timpul pe care îl am . Locul unde doresti sa moderezi: Oriunde este nevoie . O scurtă descriere despre dvs.: Mă numesc Ahînculesei Alexandru am 25 de ani , locuiesc în Berzovia Jud. Caraș-Severin , lucrez la compania Autoliv și îmi plac plimbările și excursiile . Cu ce consideraţi că puteţi îmbunătăţi categoriile pe care urmează să le moderaţi: Deși nu am multă experiență în acest domeniu decât doi ani , cred că pot ajuta comunitatea prin devotamentul și implicarea mea. Alte precizări (opţional): Știu că am puține posturi, dar voi posta și mai mult deoarece m-am ocupat și de alte proiecte și nu am avut timpul necesar , acum mi sa mai eliberat program-ul și am mai mult timp. Mulțumesc !
×