Jump to content

CMA

Deţinători Servere
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

CMA last won the day on December 14

CMA had the most liked content!

1 Follower

About CMA

 • Birthday 08/29/1993

Personal Information

 • Tara
  Romania
 • Oras
  Berzovia
 • Steam
  Nu

Recent Profile Visitors

49 profile views
 1. CMA

  Propunere server

  Nume: CMA Varsta: 25 Propunerea mea: Va propun ca server-ul ZED.OLDS.RO sa devina server-ul official al comunitati. Argumente (la ce ar ajuta?): Este deja deschis ar ajuta la popularea comunitati si sunt dispus sa tin server-ul deschis pe o perioada nelimitata dar fara a schimba firma de host. Alte precizari?: Astept pareri.Multumesc !
 2. Foarte bun articolul , in trecut am schimbat si eu tema la google si la facebook , nu am stiu ca poti schimba si la windows , oricum pentru mine e cam tarziu :))) , de ce spun asta ? Pentru ca la ultima vizita la medicul firmei unde lucrez ma gasit cu ochiul stang precum ca ar avea probleme nu focusez bine de la distanta , si asta e , trebuie sa port ochelari desi nu prea as vrea , asa ca in incheiere vreau sa ascultati spusele lui Aliace sa nu ajungeti ca mine .
 3. Am deschis acest subiect datorita faptului ca mai sunt unii jucatori care vor sa isi deschida un server desi preturile sunt destul de acceptabile problema ar fi popularea acelui server. Eu unul am avut si in trecut un server dar sincer era mult mai usor de populat dece spun asta? Pentru ca exista gen reteaua yahoo messenger prin care aveai prieteni si ei la randul lor alti prieteni mai faceai un boost sau un redirect si se popula server-ul. Bine asta a fost acum 5-7 ani , intrebarea mea ar fi, cum putem popula un server abia deschis in ziua de azi ? Multumesc.
 4. CMA

  Cerere-Admin

  CERERE ACCEPTATA ! - Nick-ul si parola mi le trimiti PM . ATENTIE : Trebuie sa votezi server-ul in fiecare zi daca nu votezi 3 zile consecutiv risti sa iti pierzi gradul ! T/C
 5. Pentru acest grad trebuie sa aveti minim 5 ore pe server . --Pentru a vedea cate ore ai click pe link-ul urmator: [Hidden Content] Nick: Ore server(Minim 5 ore): Cati ani ai?(Minim 13😞 Cuvant cheie REGULAMENT:
 6. CMA

  Caut membri STAFF

  Dupa cum spune si titlul acestui topic sunt in cautare de staff pentru server-ul ZED.OLDS.RO , in primul rand caut membri capabili si care dau dovada de seriozitate si de implicare macar 80 % daca nu se poate in proportie de 100%. Cerintele nu sunt mari sunt destul de acceptabile si gradele sunt free nu am sa va cer sa platiti bani pentru calitatea serveru-lui sau sau orice alt serviciu ce tine de acest server. Mai jos aveti cerintele pe care trebuie sa le indepliniti pentru a deveni membri STAFF . Pentru gradul de Owner trebuie sa imi trimiteti PM o cerere in felul urmator ( Pentru ca cererea sa fie analizata si aprobata trebuie aveti minim 25 de ani si experineta ca Owner minim 5 ani ) : - Numele si prenumele : - Cati ani aveti : - Link-ul de contact Facebook (Pentru a va contacta sa imi confirmati ca intradevar sunteti dumneavoastra si nu altcineva) : - Experienta ca Owner : - Ai detinut servere proprii ? - Alte mentiuni? : Pentru gradul de Moderator trebuie sa imi trimiteti PM o cerere in felul urmator ( Pentru ca cererea sa fie analizata si aprobata trebuie aveti minim 18 de ani si experineta ca Moderator minim 2 ani ) : - Numele si prenumele : - Cati ani aveti : - Link-ul de contact Facebook (Pentru a va contacta sa imi confirmati ca intradevar sunteti dumneavoastra si nu altcineva) : - Experienta ca Owner : - Ai detinut servere proprii ? - Alte mentiuni? : Pentru celelalte grade puteti face cerere la sectiunea special creata pentru cereri Admin, Helper sau Slot . Vor fi oferite doar 3 locuri pentru Owneri si doua locuri pentru Moderatori restul sunt nelimitate (momentan) . Topicul acesta va ramane deschis pentru orice nelamuriri v-as ruga sa SA NU FACETI cererile aici , acest topic va ramane repet pentru nelamuriri legate de accese. Va multumesc !
 7. Tip (avatar si/sau semnatura): Avatar Text principal (ex: bula): CMA Text secundar (obligatoriu www.olds.ro si/sau nume.olds.ro): zed.olds.ro Tema imaginei dorita (link: www.imgur.com): [Hidden Content] Alte precizari: Nu . (din cauza sistemului de avatare imaginile pot fi doar de tip gif marimi default: width: 150px; height: 250px;)
 8. Incepand de azi toti cei care au grad pe sv ZED.OLDS.RO incepand de la OWNER pana la gradul de SLOT sunt obligati sa voteze server-ul , daca nu ati votat trei zile consecutiv server-ul riscati sa va pierdeti gradul fie el si de Owner . Vin cu acest anunt deoarece vreau sa dati dovada de seriozitate si de implicare pe acest server. Va multumesc !
×