Jump to content

Domnul Nobody

Membru
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

About Domnul Nobody

 • Birthday 05/20/2001

Recent Profile Visitors

669 profile views
 1. Numele produsului: Model: Cantitate: Starea produsului: Detalii despre produs: Imagini: Alte precizări: Schimp pe: Numele produsului dorit: Model: Cantitate: Detalii despre produs: Imagini: Alte precizări: Contact: Modalitate de realizare a schimbului: Informaţii: Titlul topicului trebuie să fie astfel: Schimb - Produs cu Produs. Topicurile inactive timp de 1 saptămână vor fi închise. Nu se pot face schimburi între produse cu tentă pornografică. Nu se acceptă vânătoarea de posturi sau dublu post.
 2. Model Nume: Localitate: Denumire produs dorit: Pretul oferit: Modalitate Plata (SmS/Bancar/Paypal?) : Modalitate contact: Alte precizari: Numele topicului trebuie sa fie [Cumpar] nume produs. Aveți dreptul la up odată la 48 ore !
 3. Dacă nu aveţi poze cu produsul pe care doriţi să îl vindeţi subiectul va fi arhivat si închis. Dacă nu postaţi o modalitate de contact subiectul va fi arhivat si închis. Nerespectarea modelului se va sancţiona cu warn. EX : Vând cont de steam MODEL POSTARE: 1.Nume pe forum: 2.Produs scos la vânzare:: 3.Descriere produs: 4.Modalitate de plată: 5.Preţ produs: 6.Date de contact: 7.Alte precizări: 8.Dovadă produs (ss) :
 4. Stelistii au pierdut al doilea meci din acest sezon pe terenul Iasiului, scor 0-1. Ionut Pantiru a inscris unicul gol al partidei in urma careia echipa lui Dica ar putea pierde si fotoliul de lider. Fara Denis Alibec, lasat la Bucuresti, Dica a fortat atacul cu Gnohere, Budescu, Teixeira si Tanase, dar nu a avut noroc. Echipa sa nu a reusit sa penetreze apararea Iasiului, care a facut un meci perfect. Ba chiar din contra, stelistii au cedat in minutul 47, cand Ionut Pantiru l-a invins pe Nita cu un sut de la 18 metri, dupa o eroare a sarbului Planic. La final, fanii stelisti au regretat absenta lui Denis Alibec, chiar daca atacantul nu a reusit sa marcheze inca niciun gol in actuala stagiune. Nicolae Dica a explicat si el motivele pentru care Alibec nu a facut deplasarea la Iasi. "Denis a resimtit o contractura chiar in finalul ultimului antrenament, in momentul in care voia sa bata o lovitura libera. De aceea nu a facut deplasarea", a explicat Dica.
 5. Eu încep prin a scrie doi membrii. Ex: Domnul Nobody vs. Demon JR Iar următorul trebuie sa aleagă unul dintre ei doi și sa pună la rândul lui alți doi membrii asa : 'membru vs membru' REGULA: Nu va puneți pe voi. Incep eu: Aliace vs. DemonJR
 6. Info: Scopul jocului este sa raspunzi la intrebarea celui de dinaintea ta Ex:Ce ai face daca ai fi lider? Incep eu: Ce ai face daca ai fi Administrator pe aceasta comunitate ?
 7. Pune-i o porecla celui de mai sus
 8. Un român întreabă la Radio Erevan: – Ce este acela wisky? – Wisky este o băutură alcoolică renumită, pe care o bea clasa muncitoare prin reprezentanţii şi aleşii săi.
 9. Un cetăţean intră în măcelărie: – Aveţi mânzat? – Nu. – Dar porc? – Nu. – Pui? – Nu. – Dar ce aveţi domnule? – Avem deschis de la 6 la 16.
 10. Taticule, ce este o ciocanitoare? – O privighetoare dupa un an de la casatorie
 11. La o coadă, doi bărbaţi discutau despre probleme curente. Unul din ei spunea: – A mea este uite-aşa de mică… Nu mai pot să fac nimic cu ea. – Nu vă e ruşine oameni în toată firea să vorbiţi aşa!?-îi apostrofează o cucoană indignată. – Nu te ambala femeie! – zice al doilea bărbat. Vorbeam de flacără de la aragaz.
 12. Tatăl fetei către viitorul ginere: – Şi dacă n-o să vă înţelegeţi? – Nici o grijă. Eu v-am luat-o, eu v-o aduc înapoi!
 13. – Ioane, mă, Ioane, te sun drept de la Ontario, mă! – Așe, mă, Vasile, no care-i baiul? – Mă Ioane, zic c-am auzit că Băsescu și-o dat demisia, mă, cum o fo’ treaba asta? – Chestie mare ce-o fost, mă Vasile! S-o trezit într-o nămiază și-o vorbit ca la război, la radiou, tulai Doamne! O zis că nu-l mai rabdă inima să vadă țara ruinată, mă Vasile, că el mere și că toți piscoșii, zăluzii și floașterii să meară numaidecât cu el. – Așe, și? – No, și duși or fost, mă Vasile. Duși în cârca ! – Ține-i strânși, Doamne! Și cine o rămas să cârmească țara? – Cum cine, Vasile? Regele nost’! Țara e curată și mintenaș se rumenește iară ca o pâinișoară. Și toți merem la lucru ca la horă. Și când e horă, apăi ne-aud și țările vecine, de se minunează și-acuș mi-e că dau buzna peste noi!… – Mă Ioane, tu-ți bați joc de mine! – No, măi Vasile, dară cine-o început primul?!…
 14. Sambata dimineata m-am strecurat usor din asternut, mi-am facut pachetul si am coborit pe tacute in garaj. Am legat barca la cirlig si am inceput sa dau cu spatele. Abia cind am iesit cu totul din garaj am realizat ca ploua cu galeata si vintul batea cu 100 km/h. Am deschis radioul si am aflat ca vremea avea sa fie la fel toata ziua. Am tras inapoi in garaj si, tiptil, m-am dus inapoi in dormitor. M-am strecurat la loc langa nevasta-mea si i-am soptit: – E o vreme groaznica afara. Pe jumatate inca adormita, ea a raspuns: – Iti poti imagina ca prostul de barbatu-meu s-a dus la pescuit pe asa o vreme?…
 15. Inaintea ultimei reprize a unui meci de K1, unul dintre luptatori merge la coltul sau si isi intreaba antrenorul: – Cum stau? – Daca reusesti sa-l omori acum, faceti egal!
×