Jump to content

Sign in to follow this  
Kolibri^

AXIS T61 - adauga functionalitate audio si I/O camerelor de retea

Recommended Posts

Axis Communications anunta lansarea AXIS T61, un produs ce permite activarea functionalitatii audio si a porturilor de intrare/ iesire digitale pe camerele de retea Axis care nu beneficiaza de aceste caracteristici direct din fabrica. Prin aceasta lansare, Axis ofera o solutie flexibila si accesibila financiar.
 
AXIS T61 este format dintr-un modul audio, disponibil in doua variante, si unul de conectivitate intrare/ iesire, ambele unitati fiind dezvoltate pentru a adauga functionalitati noi, prin intermediu tehnologiei Portcast, proprietara Axis Communications.
 
AXIS T6101 si AXIS T6112 Audio (model cu microfon integrat) si interfata I/O vor putea fi folosite de un numar extins de camere Axis compatibile ce nu detin aceste capabilitati direct din fabrica. Datorita faptului ca AXIS T61 poate fi amplasat oriunde este nevoie, utilizatorii vor avea o flexibilitate sporita la montare, in functie de fiecare scenariu de utilizare in parte. Mai mult, datorita tehnologiei two-way audio, utilizatorii vor putea asculta ce se intampla in mediul inconjurator, precum si comunica cu persoanele ce sunt prezente in spatiul monitorizat.
 
Prin adaugarea interfetei de I/O, Axis permite conectarea la camere a diferitilor senzori externi si detectori compatibili, acestia putand fi folositi pentru a activa alarme, controla sistemul de iluminare sau gestiona accesul.
 
“Capabilitatile Audio si de intrari/ iesiri digitale aduc plus valoare sistemelor de supraveghere video, AXIS T61 inducand un nivel de flexibilitate superior. Caracteristica noastra unica, Portcast, ofera aceste beneficii intr-un mod elegant, simplu si acesibil. Vom continua sa extindem compatibilitatea acestui produs cu modelele de camere lansate de catre Axis”, a declarat Jerom Lemke, Global Product Manager Axis Communications.
 
AXIS T61 se alimenteaza POE si nu are nevoie de o adresa IP separata sau licente VMS suplimentare, functiile video si audio fiind transmise prin acelasi stream. Procesul de instalare este rapid, iar integrarea cu platformele VMS este intuitiva.
 
AXIS T6101 are doua caracteristici cheie:
- Porturi I/O: doua intrari/ iesiri digitale, configurabile;
- Audio-line intrare si iesire, conectori de 3.5 mm;
 
AXIS T6112 - caracteristici cheie:
- Porturi I/O: doua intrari/iesiri digitale, configurabile;
- Microfon integrat;
- Audio out, conector de 3.5 mm;
- Carcasa discreta.
 
Despre Axis Communications
 
Axis Communications este lider mondial in echipamente video de retea, oferind solutii inteligente si sigure, contribuind in mod direct la tranzitia catre solutii digitale de supraveghere. Produsele si solutiile video profesionale AXIS sunt dezvoltate in jurul unei platforme inovatoare si deschise.
 
Axis are peste 2.700 de angajati in peste 50 de birouri din lume si coopereaza cu peste 90.000 de parteneri din toata lumea. Compania Axis a fost fondata in anul 1984 in Suedia si este listata la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×