Jump to content

Sign in to follow this  
Kolibri^

Află cu ce Windows este compatibil PC-ul tău !

Recommended Posts

 

De multe ori ne întrebam, dacă Calculatorul nostru poate rula un sistem de operare mai nou, şi atunci ne punem pe căutat informaţii, despre cerinţele de sistem şi alte chestii, de multe ori aceste informaţii sunt incomplete, sau nu ne lămuresc cu privire la compatibilitatea PC-ului nostru şi un anumit sistem de operare şi atunci ne riscăm şi îl instalăm, dacă avem noroc acesta se va instala ca apoi să constatăm că rularea sistemului ne cauzează probleme (se mişca greu, nu găsim driverele necesare). Pentru a vă scuti de pierderea timpului vin şi vă prezint un mic utilitar care vă spune cu certitudine, dacă puteţi rula o anumită versiune de Windows...
  Cei de la Windows, s-au gândit să vă uşureze munca şi să vă spulbere dubiile prin punerea la dispoziţie a acestui utilitar numit sugestiv Compatibility Windows. Tot ce aveţi de făcut este să îl descărcaţi.

DOWNLOAD COMPATIBILITY WINDOWS CLICK AICI


 Descărcarea se face prin apăsarea butonului Scan Your Computer imediat veţi fi duşi pe o pagină, de unde aveţi de ales cu ce Windows doriţi să începeţi testul (o puteţi face cu Windows 8, sau 8.1) puteţi descărca ambele utilitare.
  După descărcare, scanarea se face într-un mod simplu este de ajuns să rulaţi cu dublu click utilitarul descărcat (acesta este portabil, nu necesită instalare).
  Aşteptaţi terminarea scanări şi în câteva momente vă va fi afişată o listă cu informaţiile despre sistemul dvs. atât despre aplicaţiile instalate, cât şi despre componentele hardware care sunt, sau nu sunt compatibile.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×