Jump to content
Sign in to follow this  
Dani

EKWB lansează Fluid Gaming A360G – sistem de răcire cu lichid la preț competitiv

Recommended Posts

 • ekwb-fluid-gaming-a360g-700x465.jpg

  Cei de la EK Water Blocks se simt amenințați de producătorii de sisteme de răcire all in one, așa că încep să mizeze tot mai mult pe pachete de custom loop-uri la prețuri accesibile. Astăzi au lansat EK Fluid Gaming A360G, un kit complet de water cooling pentru procesor și placă video, destinat gamerilor și overclockerilor deopotrivă. Pachetul include un CPU block de tip EK-Supremacy AX, compatibil cu socket-uri Intel și AMD, un radiator de 360 mm EK-AluStream, realizat din aluminiu și cu o grosime de 28 mm, un water block EK-AC GeForce GTX, pentru plăci video NVIDIA bazate pe design-ul de referință, o pompă cu rezervor SPC series, ce poate fi controlată în regim PWM, tuburi flexibile EK-DuraClear, fitting-uri EK-ACF ALU și trei ventilatoare PWM EK-Vardar, cu presiune statică ridicată și nivel redus de zgomot. Bineînțeles, ne sunt oferite și toate cablurile și șuruburile necesare, precum și o sticluță cu lichid EK-CryoFuel.

  ekwb-fluid-gaming-a360g-box-700x313.jpg

  În teorie, EKWB Fluid Gaming A360G oferă o disipare mai bună a căldurii decât majoritatea soluțiilor all in one preasamblate, însă are dezavantajul unui proces de instalare anevoios. Din fericire, producătorul pune la dispoziție un tutorial de instalare pas cu pas, care nu ar trebui să dea prea mari bătăi de cap celor obișnuiți să șurubărească prin calculator.

  Totuși, trebuie să aveți în vedere că water block-ul pentru GPU este compatibil doar cu plăcile video NVIDIA cu PCB de referință, prin urmare vă recomand să vizitați configuratorul de pe site-ul EKWB pentru a verifica compatibilitatea. De asemenea, în majoritatea cazurilor, demontarea sistemului de răcire stock a plăcii video duce la pierderea garanției.

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Reply to this topic...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  Sign in to follow this  

  ×
  ×
  • Create New...