Jump to content
Sign in to follow this  
Dani

One: viitoarea platforma de cloud storage de la Google

Recommended Posts

 • Cei de la Google sunt pe val. Recent au prezentat Google Duplex (care a starnit si discutii), urmat de noul asistent pentru GMail si o interfata reimprospatata, Project Treble odata cu Android 8, Android One si nu in ultimul rand gama de smartphone-uri Pixel care este foarte apreciata de puristi si nu numai.

  Pe blogul oficial Google, vice-presedintele Pavni Diwanji anunta ca in urmatoarele luni oferta de storage va suferi schimbari pentru a face experienta utilizatorului cat mai placuta. La ora actuala, Google ofera 15 GB gratis oricarui user care foloseste un cont Gmail pentru a-si stoca date, spatiu care este impartit si pentru mail-uri sau poze din Photos. Bineinteles, daca optezi pentru o calitate mai scazuta a pozelor si a filmarilor – Google Photos iti ofera spatiu nelimitat.

  Google-One-700x292.gif

  Pentru cei care au nevoie de mai mult spatiu si vor sa nu piarda deloc la capitolul calitate, Google le pregateste solutia de storage numita One. Toti cei care detin deja un abonament platit la Google Drive vor primi gratuit acces la One. Important de tinut minte este ca One nu va inlocui Drive – vor putea fi folosite ambele.

  Ce aduce nou Google One?

  • un nou plan tarifar cu spatiu de stocare incepand de la 100 GB pana la 30 TB;
  • posibilitatea clientului de a comunica cu un expert Google pentru a cere informatii despre produse si servicii Google;
  • family sharing: posibilitatea de a adauga pana la 5 membri de familie/prieteni/etc pentru a avea acces la pozele/datele stocate – imi aduc aminte dupa fiecare concediu trebuia sa descarc pozele si sa le urc in DropBox sau WeTransfer si sa le trimit tuturor – nu foarte distractiv;
  • reduceri la anumite hoteluri, credits in Google Play sau beneficii in unele aplicatii – probabil partea aceasta va fi mai detaliata in momentul in care se va apropia de lansare.

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Reply to this topic...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  Sign in to follow this  

  ×
  ×
  • Create New...