Jump to content
Sign in to follow this  
Dani

Casti full wireless ERATO RIO 3

Recommended Posts

 • Castile wireless nu sunt o noutate pe piata, insa Apple a redefenit acest concept atunci cand au scos primul iPhone fara mufa jack si au lansat castile AirPods. De atunci majoritatea producatorilor au inceput sa produca astfel de casti, iar ERATO este unul dintre ei.

  Castile full wireless sunt cele care nu au nici un fir de legatura intre ele. Poate fi un avantaj sau un dezavantaj, depinde cine si cum le priveste. In cazul de fata avem o pereche de ultima generatie destinata oamenilor care fac sport.

  Photo-04.06.2018-00-31-18-1200x900.jpg

  Design-ul nu este unul elegant cum am vazut la alte modele ale companiei ci mizeaza pe sportivitate. Sunt de tip in-ear, dar se fixeaza prin spatele urechii incat sa ramana la locul lor atunci cand alergi.

  Sunt construite din materiale rezistente si placute la atingere. Sunt un pic glossy si au o culoare metalizata. Arata interesant mai ales in bataia soarelui.  Nu ies usor din ureche si nici nu vor cadea, deci riscul de a le pierde in timp ce sunt utilizate este minim.

  Photo-04.06.2018-00-31-42-1200x900.jpg

  ERATO s-a gandit la transport si la faptul ca exista un risc destul de mare de pierdere pe parcusul vietii lor. In pachet au pus o husa de transport foarte buna, rezistenta si compacta, ce poate fi pusa in orice buzunar inclusiv la pantalon.

  Pentru incarcare o sa gasiti in pachet un cablu USB cu 2 ramificatii micro USB. Vei incarca ambele casti destul de rapid, insa daca il pierzi va trebui sa le incarci pe rand.

  Calitatea sunetului nu este una nemaintalnita. Sunetul oferit de aceste casti este foarte bun, clar si puternic. Castile au difuzoare de 14.2 mm in diametru si se simte acest lucru. In functie de cum iti setezi egalizatorul vei scoate din aceste casti un bass foarte puternic, dar si sunete inalte destul de naturale si de clare.

  Photo-04.06.2018-00-31-33-1200x900.jpg

  Daca esti un mofturos si vrei o calitate peste medie atunci iti recomand sa mai maresti putin bugetul deoarece aceste casti sunt cele mai accesibile din gama ERATO. Insa pentru un utilizator obisnuit fara prea mari pretentii sunt perfecte.

  Castile de tip in-ear sunt cunoscute pentru izolatia foarte puternica. Am renuntat sa mai folosesc astfel de casti tocmai ca ma izolau mult prea tare de sunetele din exterior si riscam sa imi pun viata in pericol.

  Photo-04.06.2018-00-31-28-1200x900.jpg

  RIO 3 izoleaza foarte bine, insa daca le folositi des pe strada va recomand sa fiti atenti. Sunt foarte bune in avion sau cand calatoresti mult si vrei sa te izolezi de sunetele neplacute din jurul tau. De aceea eu le recomand pentru calatorii sau pentru sport.

  Casca stanga este considerata „mama” deoarece pe ea sunt situate butoanele de control. Se poate regla volumul + si – si se poate opri sau porni. Casca dreapta este independenta.

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Reply to this topic...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  Sign in to follow this  

  ×
  ×
  • Create New...