Jump to content

Sign in to follow this  
Dani

Facebook testeaza o functie care previne mesajele de pe conturi false

Recommended Posts

Facebook testeaza o functie care ar trebui sa previna mesajele de pe conturile false. Numarul persoanelor care au cazut victime pe reteaua de socializare a crescut, iar Facebook doreste sa stopeze cumva aceste atacuri.

Conturile false nu sunt neaparat cele cu nume de asiatici sau africani. Pot fi chiar prietenii tai din lista. Daca cineva doreste sa te pacaleasca poate apela la aceasta varianta. Creeaza un cont fals de messenger cu numele unui prieten din lista ta, iar tu o sa crezi ca este noul lui profil.

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

De aici se poate ajunge usor la inselaciuni, insa Facebook testeaza o functie care va scana noile mesaje primite de pe conturi necunoscute care nu au un profil asociat sau au un numar de 

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
 dintr-o alta regiune. In plus va verifica si daca numele este identic sau similar cu cele deja existente din lista ta de contacte.

Daca Facebook considera ca ai primit un mesaj de la un cont fals o sa iti trimita o avertizare, iar mai departe depinde de tine ce vrei sa faci. Inca este in teste aceasta functie si nu stim cand si daca va fi implementata oficial.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×