Jump to content

Sign in to follow this  
Dani

Logitech a cumparat Blue Microphones cu 117 milioane de dolari

Recommended Posts

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Logitech tocmai a anuntat ca a cumparat compania Blue Microphones pentru suma de 117 milioane de dolari. Acestia sunt lideri de piata pe piata microfoanelor de studio pentru profesionisti si utilizatori casual, iar Logitech probabil doreste sa se extinda.

Achiziționarea Blue Microphones va accelera intrarea noastră pe o piață în creștere și oferă o modalitate de a transforma pasiunile oamenilor (de la muzică la blogging) în realitate. Fuziunea cu compania Blue Micophones reprezintă o oportunitate pentru noi și o modalitate de creștere, care aduce idei noi pentru dispozitive de gaming, camere web pentru PC și dispozitive audio din portofoliul nostru”, menționează Bracken Darrel, CEO Logitech.

Probabil ca Logitech a observat tendinta de a realiza cat mai mult continut audio-video pe Youtube si alte canale. Cei care doresc sa faca streaming au nevoie de o camera buna si de un microfon bun. Cum Logitech ofera deja camere web foarte bune, mousi si tastaturi de top, o gama de microfoane este bine venita.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×