Jump to content

Sign in to follow this  
Dani

Facebook vrea sa-ti verifici soldul direct in Messenger

Recommended Posts

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Iar pentru asta le cere bancilor din SUA informatii esentiale despre tranzactiile cu carduri, obiceiurile clientilor la cumparaturi si multe altele, doar pentru a implementa in messenger o functie noua care ne-ar permite noua sa verificam soldul in aplicatie si probabil si alte servicii.

De fapt Facebook neaga aceasta informatie si o spun mai elegant de parca nu ar fi acelasi lucru. Citez: „compania spune că pur și simplu caută să colaboreze cu băncile și companiile de cărți de credit pentru a oferi servicii clienților printr-un chatbot în Messenger sau pentru a ajuta utilizatorii să gestioneze conturile în cadrul aplicației.”\

Acest pas important pe care Facebook vrea sa-l faca vine dupa ce rezultatele financiare au aratat o crestere foarte lenta, cea mai lenta din 2011. Vrea sa-si tina utilizatorii aproape, sa-i fidelizeze si sa ofere functii noi.

Problema este ca Facebook tocmai a avut un scandal legat de datele utilizatorilor de unde a inceput si nebunia cu GDPR. Pentru ca si Google sau Amazon a cerut date de la banci pentru a putea optimiza mai bine asistenti vocali si nimeni nu a strambat din nas ca atunci cand au auzit ca Facebook a cerut date. Pentru ca lumea nu prea mai are incredere in Facebook.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×