Jump to content

Sign in to follow this  
TYPE

Far Cry 5 a fost confirmat oficial de catre UBISOFT

Recommended Posts

Far Cry 5 a fost confirmat oficial de catre UBISOFT

UBISOFT a anuntat oficial ca Far Cry 5 va intra in seria de First-person Shooter FARCRY si ca proiectul de afla in plina dezvoltare, dar fara sa faca vreo referire la o data anume si nici nu au fost oferite alte detalii despre viitorul joc. Asadar despre joc nu stim prea multe, insa putem deduce estimativ perioada in care FarCry5 va fi lansat oficial.

Reprezentanti companiei au relatat ca jocul va fi gata inainte de terminarea anului fiscal in curs, care se incheie pe 31 Martie 2018. Deci in mai putin de un an putem vedea la lumina cel mai nou joc UBISOFT din seria FarCry.

 

Momentan nu sunt detalii despre joc si nu am aflat nimic despre locatia in care se va desfasura actiunea jocului. Daca in Far Cry 2 actiunea are loc in Africa Centrala, in FarCry 3 se desfasora undeva in zona insulara a Asiei intre Tailanda si Papua Noua Guinea, iar in Far Cry 4 am jucat zone din Himalaia (India si Nepal), in Far Cry 5 ma astept sa fie undeva in Amercia de Sud, ceea ce ar fi foarte spectaculos si ar da nastere la o sumedenie de posibile scenearii.

Pana la noi vesti despre viiorul Far Cry 5, totul va ramane un mister, insa in lumea gamingului se vorbeste ca actiunea va avea la baza un posbil Western. Interesant nu-i asa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×