Jump to content

Sign in to follow this  
Aliace

TOP 10 cele mai populare jocuri pe smartphone din Romania in 2016

Recommended Posts

top-jocuri-pe-telefon.jpeg

Utilizatorii de smartphoneuri sunt intr-o continua cautare de jocuri noi, mai ales atunci cand apare
In timp ce unii prefera jocurile pe calculator, altii prefera sa-ti petreaca timpul liber cu un joc pe telefon, poate din cauza ca sunt mult mai relaxati si au o pozitie mai comoda decat statul la birou cu orele, poate chiar cu zilele. Mai jos vom vedea o lista cu TOP 10 cele mai jucate jocuri pe Android si IOS la ora actuala.

Candy Crush Saga – fiecare avem cel putin un prieten care joaca acest joc, un joc simplu de tip puzzle cu pana la 300 de nivele care creaza dependenta. Jocul este gratuit si doar unele beneficii costa bani, precum o viata in plus.

Temple Run 2 – personal, am jucat acest joc o vreme destul de mare. Este vorba de o imbinare placuta a aventurii cu o grafica bazata pe antichitate, un joc in care practic fugi de o gorila gigantica si treci o serie de obstacole, cum ar fi schimbari bruste de directie, sarituri peste crengi de copaci si alunecari pe sub ele, pentru a colecta banuti si pentru a trece in nivelul urmator. Cu cat colectezi mai multi banuti, cu atat mai mult poti sa-ti upgradezi personajul sau sa-l schimbi.

Fast & Furious 6: The Game : nu cred ca este nevoie de specificatii suplimentare, numele spune totul. Un joc in care trebuie sa fi cel mai rapid, sa castigi cat mai multe curse pentru a-ti luat masini.

Real Racing 3 – acelasi tip de jocuri cu masini de la Real Racing, dar de aceasta data cu o grafica mult imbunatatita si cu posibilitatea de a conduce masini extraordinare pe circuite extreordinare.

Fruit Ninja – poate cel mai simplu joc, care toti dintre noi l-am jucat o perioada. Lucruri sunt simple, o serie de fructe sar pe ecran iar tu trebuie sa dai cu degetul pentru a le taia. Atentie, mai sar si bombe doar nu e totul atat de usor cum pare.

Hill Climb Racing – un joc de tip “climb”, poate cel mai popular joc dintre acestea. Trebuie sa conduci diverse autovehicule pe diferse stagii pentru a-ti cumpara unele noi si a trece la stagiul urmator. Acest joc dezvolta abilitatile de precizie.
Angry Birds – jocul care a fost lansat si promovat cel mai bine pe piata, o grafica modesta, o regula modesta de joc si simplitatea au fost cheia succesului acestuia
Subway Surfers – un joc din gama Temple Run, trebuie sa fugi de un inspector printr-un tunel de metru, ocolind sau evitand anumite obstacole.
Top Eleven – cu siguranta cel mai jucat joc de fotbal. Este un fel de Fifa Manager, ai o echipa si o conduci spre victorie, avand posibilitatea de a te “duela” cu prieteni din joc.
Cut the Rope – poate cea mai simpla si eficienta idee de joc, de aceea este prefera in mare parte de catre utilizatori. Trebuie sa tai o sfoara la momentul oportun pentru a reusi sa treci nivelul.

Sursa: 

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×