Jump to content

Sign in to follow this  
iGood

Samsung lanseaza FG70 primul monitor curbat cu rata de refresh de 1 milisecunda

Recommended Posts

020317_1054_SamsungLaun1.jpg?resize=750%2C488

Monitorul CFG70 (24 inch si 27 inch- ambele modele) exprima culori stralucitoare si precise peste un spectru sRGB de 125 de procente, avand o rezolutie Full HD. Acest lucru produce o intensitate luminoasa de 3000: rata de contrast de 1 si amplifica detaliile anterior ascunse de joc in ambele setari de lumina si intuneric. Monitorul se folosește, de asemenea, de un design ecologic in conditii de siguranta.

Samsung ofera, de asemenea, un UX, care este special conceput pentru jucatori, cu un “tablou de bord cu setari intuitive”, pentru a permite o mai buna personalizare a setarilor de joc, precum si hotkeys pe partea din fata si din spate a ecranului pentru a regla rapid setarile intre pre-setari.

Compania spune, de asemenea, ca fiecare monitor este supus calibrarii riguroase din fabrica inainte de expediere pentru compatibilitate cu diverse genuri de jocuri.

ffacbb7db90628bfcc8be667616dfcc7.jpg?resize=705%2C470

Acest proces optimizeaza diferite setari, inclusiv rapoarte de contrast, nivelurile gamma de negru pentru luminozitate imbunatatita si nivelurile de balans de alb pentru managementul temperaturii. Ca rezultat, jucatorii se pot bucura de o imagine clara si stralucitoare, indiferent de ce joc joaca.

De asemenea, monitorul CFG70 are integrat un AMD FreeSync si un port HDMI pentru a sincroniza rata de reimprospatare de 144 Hz a ecranului cu a placi grafice de la AMD a utilizatoriului. Aceasta conectivitate minimizeaza ruperea imaginii, care poate perturba gameplay-ul si cresterea oboseli vizuale.

Fiecare monitor CFG70 ofera, de asemenea, o serie de taste rapide pe partea din fata si din spate a ecranului pentru ca utilizatorii sa se adapteze cu usurinta la setarile de joc.

Monitorul CFG70 ofera cea mai buna curbura de 1,800R si un unghi de vizualizare foarte larg de 178 de grade, este formata pentru a se potrivi cu curbura naturala a ochiului uman.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×