Jump to content

Sign in to follow this  
iGood

Murata Manufacturing Company ar putea fi noul furnizor de baterii Galaxy S8

Recommended Posts

galaxy-s8-unofficial-render.jpg?resize=2

Site-ul de stiri coreean Han Kyung sugereaza ca Murata Manufacturing Company ar putea fi noul furnizor de baterii Galaxy S8.

Samsung Galaxy Note 7 a avut doi furnizori de baterii. Unul a fost de afiliat al propriei compani, Samsung SDI, in timp ce celalalt furnizor a fost Amperex Technology. Noul raport sustine, prin intermediul unor surse anonime, ca Murata Manufacturing va inlocui Amperex Technology ca al doilea furnizor de baterii pentru Galaxy S8, in cazul in care discutiile dintre Samsung si Murata sunt de succes.

De asemenea, Samsung este asteptat sa rupa pietele cu Galaxy S8 si in locul variantei sale emblematice Edge, care a fost acolo in ultimele doua generatii ale dispozitivului, compania este de asteptat sa vina cu o varianta mai mare numita S8 Plus.

samsung-amoled-display-ad-galaxy-s8-600x330.jpg?resize=600%2C330

In timp ce Galaxy S8 este de asteptat sa aiba un ecran de 5 inch, Galaxy S8 Plus este de asteptat sa aiba un ecran de 6,1 inch, ceea cel va face mai mare decat seria Note.

In cazul in care zvonul cu Galaxy S8 Plus se dovedeste a fi adevarat, ar fi interesant sa vedem cum se joaca impotriva lui Galaxy Note 8, care este asteptat sa se lanseze in cursul acestui an.

Samsung Galaxy S8 si S8 Plus vor fi alimentati de 3000 mAh și respectiv 3500 mAh. In acelasi timp, mass-media coreeana sugereaza 3,250 mAh pentru Galaxy S8 si 3750 mAh pentru Galaxy S8 Plus.

Samsung va anunta Galaxy S8 ai S8 Plus in luna martie. Se zvoneste ca prima bucatica oficiala va fi dezvaluita la MWC 2017 (luna aceasta), sub forma unui scurt “teaser” video.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×