Jump to content

Sign in to follow this  
Aliace

Vivo X20 Plus UD cu senzor de amprenta sub ecran

Recommended Posts

Vivo

Vivo X20 Plus UD cu senzor de amprenta sub ecran

Vivo X20 Plus UD cu senzor de amprentă digitală a fost certificat de TENAA în China. Compania a prezentat prima tehnologie de scanare dactiloscopică în Vivo X20 Plus la CES 2018. Deși telefonul arată asemănător cu Vivo X20 Plus, acesta nu are un scaner de amprente montat în spate. Pe baza nomenclaturii “UD”, este de așteptat ca smartphone-ul să aibă un scaner de amprente “sub afișaj”.

În ceea ce privesc specificațiile, modelul Vivo X20 Plus UD va afișa un ecran OLED de 6.43 inchi, cu o rezoluție de 2160×1080 pixeli, conform înregistrării site-ului de certificare chinez TENAA. Telefonul este alimentat de un procesor octa-core de 2,2 GHz și dispune de memorie RAM de 4 GB. Când vine vorba de camera foto principala, modelul Vivo X20 Plus UD folosește o cameră dublă în spate, cu un obiectiv de 12 megapixeli și un obiectiv de 5 megapixeli. Pe partea din față, acesta va avea o cameră de 12 megapixeli.

Memoria internă a telefonului Vivo ar fi de 128 GB, cu suport pentru extindere de până la 256 GB. Acesta va fi alimentat de o baterie de 3800mAh. Caracteristicile de conectare menționate pe pagina TENAA, includ Bluetooth, suport USB și Internet 4G. Dimensiunile telefonului sunt considerate a fi 165.2×80.02×7.35mm, iar greutatea sa este de 183.1 grame. Opțiunile culorilor vor fi Black Gol, Champagne Gold, Gold și Black, afirmă lista.

Noua dezvoltare a aparut la saptamani dupa ce compania chineza si-a anuntat parteneriatul cu Synaptics pentru a aduce tehnologia sa de scanare a amprentelor digitale intitulata Clear ID. Tehnologia de scanare a amprentelor digitale din viitorul smartphone Vivo se află între protecția de sticlă și panoul OLED. Potrivit Synaptics, tehnologia proprie este la fel de rapidă ca și metodele biometrice alternative, cum ar fi recunoașterea facială 3D, cum ar fi ID-ul de față al Apple și este și foarte securizată.

Sursa: 

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×