Jump to content

Sign in to follow this  
Dani

Intel lansează două camere 3D noi

Recommended Posts

Inițiativa RealSense a celor de la Intel continuă, compania anunțând disponibilitatea a două modele de camere capabile să scaneze mediul înconjurător și să îl integreze într-un mediu digital.

Camerele sunt D415 și D435. Primul model este gândit mai mult pentru obiecte mici și elemente fine, senzorul scandând mediul înconjurător bucată cu bucată. Cel de-al doilea este gândit pentru spații mari, având un câmp de vedere întins și capturând o scenă întreagă cu o singură acțiune.

Ambele modele sunt echipate cu un ansamblu de senzori ce le permite funcționarea indiferent de condițiile de lumină. Camerele nu sunt gândite doar pentru aplicații specializate, ci sunt disponibile pentru publicul larg, alături de RealSense SDK 2.0, ceea ce permite oricui dorește să creeze aplicații AR/VR sau roboți capabili să perceapă mediul înconjurător în trei dimensiuni. Prețul lor nu este ridicol, costând 150 și 170 de dolari

Vă puteți gândi la ele ca la un soi de Kinect care chiar funcționează și care include suportul software necesar pentru a face cam orice vreți.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×