Sari la conținut
Te plictisesti? te asteptam pe platforma noastra de jocuri online!
Dani

Intel lansează două camere 3D noi

Postări Recomandate

Inițiativa RealSense a celor de la Intel continuă, compania anunțând disponibilitatea a două modele de camere capabile să scaneze mediul înconjurător și să îl integreze într-un mediu digital.

Camerele sunt D415 și D435. Primul model este gândit mai mult pentru obiecte mici și elemente fine, senzorul scandând mediul înconjurător bucată cu bucată. Cel de-al doilea este gândit pentru spații mari, având un câmp de vedere întins și capturând o scenă întreagă cu o singură acțiune.

Ambele modele sunt echipate cu un ansamblu de senzori ce le permite funcționarea indiferent de condițiile de lumină. Camerele nu sunt gândite doar pentru aplicații specializate, ci sunt disponibile pentru publicul larg, alături de RealSense SDK 2.0, ceea ce permite oricui dorește să creeze aplicații AR/VR sau roboți capabili să perceapă mediul înconjurător în trei dimensiuni. Prețul lor nu este ridicol, costând 150 și 170 de dolari

Vă puteți gândi la ele ca la un soi de Kinect care chiar funcționează și care include suportul software necesar pentru a face cam orice vreți.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Te interesează acest produs?: (dezactiveaza adblock)


-

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×