Jump to content

Sign in to follow this  
Dani

WhatsApp renunță la suportul pentru BlackBerry OS și Windows Phone 8.0

Recommended Posts

WhatsApp

WhatsApp a oferit detalii legate de planurile de viitor ale companiei în legătură cu suportul software pentru ai multe sisteme de operare sau platforme. Conform companiei, aplicația WhatsApp nu va mai funcționa pe sistemele de operare BlackBerry OS și Windows Phone 8.0 începând cu data de 31 Decembrie 2017.

Chiar dacă aplicația nu va mai primi viitoare actualizări pe platformele de mai sus, asta nu înseamnă că persoanele care folosesc un dispozitiv cu Windows Phone 8.0 sau BlackBerry OS nu o mai vor putea folosi.

Aceștia pot crea conturi noi, își pot re-verifica conturile existente dar evoluția platformei de mesagerie nu va fi un lucru bun pentru ei. Utilizatorii vor putea observa că anumite funcții nu vor mai funcționa crespunzător pe viitor.

Dacă folosești un smartphone dezvoltat de BlackBerry care rulează sistemul de operare BlackBerry OS atunci ar fi cazul să alegi o alternativă. Conform informațiilor puse la dispoziție, BlackBerry va mai oferi suport software pentru sistemul de operare BB10 pentru cl puțin doi ani și apoi va renunța definitiv la acesta.

Utilizatorii dispozitivelor cu Windows Phone vor mai primi actualizări pentru aplicație dacă folosesc sistemul de operare Windows 10 Mobile. Viitorul sistemului Windows 10 pentru dispozitivele mobile nu este unul foarte bun așa că dacă ai un astfel de dispozitiv atunci ar fi cazul să renunți la acesta în scurt timp.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×