Jump to content

Sign in to follow this  
Dani

Card de Memorie SanDisk A1 Ultra, Micro SDXC, UHS-1, 64GB

Recommended Posts

SanDisk

Astazi vom vorbi despre carduri de memorie, iar in centrul atentiei com avea un produs SanDisk de 64GB – SanDisk A1 Ultra, Micro SDXC, UHS-1, 64GB. Mi-am achizitionat de curand acest card de memorie de pe 

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
 pentru a extinde spatiul de stocare al telefonului care in varianta standard nu imi ajungea.

Daca fostul meu telefon, Samsung Galaxy S6, nu avea optiunea de extindere a spatiului de stocare, pentru ca nu era prevazut din fabrica cu slot pentru memorie externa, noul telefon imi permite acest lucru, iar acest lucru m-a determinat sa caut un card de memorie in vederea achizitionarii.

Astfel am ales sa merg pe varianta de memorie de la SanDisk cu capacitate de 64GB. Cardul vine in 7 optiuni de capacitate de la 16GB pana la 400GB in ordinea urmatoare: 16 GB | 32 GB | 64 GB| 128 GB | 200 GB | 256 GB | 400 GB. Acesta este un card dedicat iubitorilor si pasionatilor de fotografie, dar si pentru orice utiilizator care doreste sa isi extinda considerabil capacitatea device-ului, fie ca este vorba de un smartphone, o tableta, o camera auto, o camera foto sau chiar un action camera.

SanDisk-A1-Ultra-Micro-SDXC-UHS-1-64GB.j

Pe acest card incap in varianta standard aproximativ 8000 de fotografii si 80 minute de continut video. Daca este folosit ca memorie externa la telefon, in varianta de 64GB pot incapea 160 albume mp3 + 1200 fotografii (13,75 MP de 3,5 Mb + 320 minute de videoclipuri (fullHD). Cardul este compatibil cu orice card-reader microSD si poate rezista la temperaturi cuprinse intre -41°C si 85°C.

Caracteristici SanDisk A1 Ultra, Micro SDXC, UHS-1, 64GB: 
Capacitate: 64 GB
Viteza citire: pana la 100MB/s
Standard UHS: C10, U1, A1
Format: microSDXC
Adaptor SD: Da

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×