Jump to content

Sign in to follow this  
Dani

Moto X4 6GB RAM – data de lansate si specificatii

Recommended Posts

Moto India a anuntat pe contul personal de Twitter, lansarea unui nou telefon. Mai exact acestia au anuntat lansarea lui Moto X4. Data de lansare a telefonului in India va fi pe 1 Februarie. Momentan nu s-a auzit nimic despre o lansare internationala a smartphone-ului. In plus, se asteapta ca Moto X4 sa aiba o memorie RAM de 6GB si Andorid 8.0 direct din cutie.

In prezent, in India sunt doua variante ale smartphone-ului. Prima fiind cu 3GB RAM si 32GB intern, iar cea de-a doua varianta fiind de 4GB RAM si 64GB intern. Pe langa varianta de 6GB care o sa se lanseze pe 1 Februarie, se asteapta inca doua variante sa isi faca loc pe langa acesta. Cum am mentionat si mai sus, smartphone-ul s-ar putea sa primeasca un update la Android 8.0 Oreo.

MOTO X4 – specificatii

Noul smarthone este unul de tip dual SIM – nano SIM -, avand un ecran ce masoara in diagonala 5.2 inch. Tipul ecranului este de tip FULL HD IPS, avand rezolutia de 1080 x 1920 pixeli. Procesorul ce alimenteaza acest telefon este unul de la Qualcomm. Modelul fiind Qualcomm Snapdragon 630 SoC. Acesta este tactat pana la 2.2GHz si are opt nuclee.

Variantele de memorie interna sunt de 32GB si 64GB, iar variantele de memorie RAM sunt de 3GB respectiv 4GB, urmand sa se lanseze o varianta de 6GB pe 1 Februarie.

Camera principala este una de tip dual-camera. Primul senzor fiind de 12MP, iar cel de-al doilea fiind de 8MP. Camera forntala este una de tip single-camera, rezolutia fiind de 16MP.

Bateria are o capacitate de pana la 3000mAh. Aceasta fiind nedetasabila. Senzorul de amprenta fiind integrat in butonul de home.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×