Jump to content

Sign in to follow this  
Dani

ARCHOS a lansat Diamond Omega, un smartphone cu 8GB memorie RAM

Recommended Posts

ARCHOS a lansat oficial în România smartphone-ul Diamond Omega, dotat cu 8 GB memorie RAM, 128 GB spaţiu de stocare şi procesor Qualcomm Snapdragon 835.

Telefonul dispune de o carcasă din sticlă cu protecţie Corning Gorilla Glass şi cadru metalic. Ecranul de 5.7” suportă rezoluţia 2040 x 1080 pixeli şi acoperă mai mult de 85% din suprafaţa frontală a dispozitivului.

 

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

ARCHOS Diamond Omega dispune de nu mai puţin de 4 camere foto: 2 în partea din spate şi 2 frontale. Camera principală  are la bază un senzor Sony IMX 318 cu rezoluţie 23 MP, cuplat unui sistem optic cu deschidere f/2.0. A doua cameră Sony IMX 362, cu senzor de 12 MP şi deschidere f/1.8, permite capturarea unei cantităţi mari de lumină, ajutând obţinerea pozelor în condiţii de lumină slabă şi pe timpul nopţii. Deasupra ecranului, modelul dispune de două camere cu senzori de 5 MP (deschidere f/2.2), care permite obţinerea de poze cu efect bokeh, alternând focalizarea pentru a evidenţia persoana aflată în plan apropiat.

Lista dotărilor este completată cu un cititor de amprente, conectivitate Bluetooth 4.1 şi senzor NFC, un port USB Type C, jack audio de 3,5 mm şi un acumulator de 3100 mAh care poate fi încărcat până la 50% în doar 20 de minute, mulţumită tehnologiei Qualcomm Quick Charge 3.0.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×