Jump to content

Sign in to follow this  
Dani

Razer dezvăluie Project Linda: transformarea telefonului Razer într-un laptop Android

Recommended Posts

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

În cadrul CES 2018, eveniment care are loc în Las Vegas în această perioadă, Razer a dezvăluit Project Linda, care permite sa îți transformi smartphonul Razer într-un laptop cu Android cu un ecran mai mare, mai mult spațiu de stocare și o baterie mai mare, toate în timp ce utilizați difuzoarele super-puternice cu care este echipat Razer Phone și afișajul telefonului ca touchpad configurabil.

Scopul Razer este de a oferi celor care dețin Razer Phone capacitatea de a fi mai productivi, precum și de a avea o experiență de gaming cu mouse-ul și tastatura de pe telefon. Linda se află încă în faza de prototip, dar chiar dacă nu este perfect cu siguranță este un proiect interesant.

gotomeeting_003_575px.png

Sistemul este echipat cu un ecran de 13.3 inch, o tastatură RGB, porturi USB 2.0 , un jack audio, o baterie proprie ce poate încărca telefonul de trei ori fără a fi reîncarcată și stocare internă proprie de 200GB. Ecranul laptopului are aceiasi rată de refresh ca cea a telefonului, de 120 Hz, deci experiența în jocuri va fi una de niel înalt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×