Jump to content

Sign in to follow this  
Dani

Windows Phone a fost declarat mort

Recommended Posts

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Am laudat foarte mult Windows Phone in urma cu cativa ani. A fost un sistem de operare foarte rapid, stabil, dar nimeni nu a fost interesat de el. Poate ca interfata nu era cea mai prietenoasa, dar din perspectiva unora era la fel de vioi precum un iOS. Spun ca a fost deoarece este oficial mort.

Desi stiam ca nu mai are nici un viitor de aproape 2 ani, nimeni din cadrul companiei nu a avut curajul sa recunoasca esecul. Pana acum cand Joe Belfiore, initiatorul sistemului de operare, a spus public ca platforma este moarta si nu se mai investeste in ea.

“We have tried VERY HARD to incent app devs. Paid money.. wrote apps 4 them.. but volume of users is too low for most companies to invest”

In concluzie Windows Phone sau Windows 10 Phone sau cum se mai numeste el, a murit. Nu se vor mai face aplicatii pentru el, nu se vor mai actualiza aplicatiile, nimic nu va mai exista pentru Windows Phone.

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Ocazional vor mai aparea update-uri de securitate si update-uri pentru aplicatiile cele mai folosite, dar pentru o scurta perioada de timp, cat sa apuci sa migrezi catre iOS sau Android.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×