Jump to content

Sign in to follow this  
Dani

Cum sa iti protejezi datele de pe iOS cu iMyFone Umate Pro (P)

Recommended Posts

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

iMyFone sarbatoreste alaturi de Apple cei 10 ani de la primul iPhone. Si acum ca avem oficial cele 3 noi modele, iMyFone ofera o reducere de 40% pentru serviciile lor. Mai multe detalii in articol si pe pagina lor.

Nu foarte multe persoane realizeaza ce cara in buzunarul lor. Telefonul include agenda personala de contacte, email-uri, contul bancar, poze, istoricul browser-ului, conversatiile de pe chat, clipuri video personale, etc.

Cum poti sa le protejezi si ce s-ar putea intampla daca iti sunt furate sau le pierzi din greseala? iMyFone Umate Pro este un serviciu de securitate pentru iOS si te ajuta sa ai grija de datele tale. Aplicatia te ajuta sa iti formatezi telefonul de la distanta daca ti-a fost furat si nu se mai poate recupera nimic dupa.

Aplicatia costa la reducere 17.95 de dolari.

Poti sa iti stergi accidental datele de pe telefonul tau fara sa iti dai seama. Pentru astfel de probleme, iMyFone D-Back este o solutie profesionala care te ajuta sa iti recuperezi datele sterse din greseala. Aplicatia poate recupera contacte pierdute, apeluri, mesaje, convorbiri de pe WhatsApp, Viber, si altele. Poate chiar sa repare erori de iOS, black sau white screen-uri si alte bug-uri care apar pe acest sistem de operare, foarte rar, dar apar.

Aplicatia costa la reducere 29.95 de dolari.

Daca ai nevoie sa transferi informatii de orice tip de pe un iPhone pe un iPad sau invers sau chiar de pe iTunes/iCloud pe computer si ai nevoie de protectie, iMyFone D-Port 

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
 este o solutie ideala. Aplicatia te ajuta sa transferi informatia in siguranta.  Suporta pana la 20 de tipuri de informatii precum mesaje, apeluri, contacte, poze, clipuri video, note, memouri, etc.

Aplicatia costa cu reducere 11.95 dolari.

iMyFone TunesMater este un alt serviciu care iti permite sa copiezi aplicatii platite sau gratuite, muzica descarcata gratuit, playlist-uri, filme, Camera Roll, librarii, podcasturi si multe altele, intre iPhone si PC sau intre iPhone si iTunesc, fara ca acestea sa se stearga de pe 

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
. Plus, poate repara erorile din iTunes.

Aplicatia costa cu reducere 17.95 de dolari.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×