Jump to content

Sign in to follow this  
Dani

Apple a prezentat WatchOS 4, tvOS si MacOS High Sierra

Recommended Posts

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

V-am ramas dator cu continuarea articolului despre WWDC, evenimentul unde Apple ne-a prezentat noutatile. In prima parte am vorbit mai mult despre gadget-uri si iOS 11, iar acum trecem si la celelalte noutati. Apple a prezentat un nou MacOS cu o denumire interesanta, High Sierra, dar si alte 2 sisteme de operare noi.

WatchOS 4 nu este ceva nou. Putea sa fie doar un mic update, insa Apple a decis sa scoata un sistem de operare nou pentru ceasuri care aduce doar interfete noi pentru acestea. Cel putin asta s-a vazut in prezentare. Cateva fete cu personaje din desene animate, mai multe informatii pe ecranul principal si un upgrade la functiile de fitness. Ah, era sa uit de integrarea cu Apple Music si ca acum poti sa asculti muzica imediat ce incepi un antrenament.

tvOS a avut locul sau in prezentare, dar a durat foarte putin. Am aflat ca Amazon Prime Video soseste pe Apple 

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
 si cam atat. In rest doar vorba lunga.

MacOS High Sierra aduce cel mai rapid browser de desktop, Safari. In timpul prezentarii s-au putut vedea cateva benchmark-uri in care Chrome era distrus de Safari. Primim un File System nou, functie de oprire a autoplay-ului si o functie care va ofera extra intimitate, ce blocheaza trackerele care va urmaresc activitatea.

In rest doar actualizari. S-a trecut la compresia H.265 pentru clipuri video, au fost implementate functii noi de editare foto, Mail a fost usor actualizata incat sa aiba un design mai fresh si se face trecerea la Apple File System. Sa nu uit de VR. Steam ofera acum continut VR pentru MacOS si posibilitatea de a lucra direct in VR.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×