Jump to content

Sign in to follow this  
Dani

Nokia 7 Plus apare in GeekBench cu specificatii destul de promitatoare

Recommended Posts

Anul 2018 se anunta a fi un an destul de interesant pentru HMD Global, care ar trebui sa aduca pe piata o gama reinnoita si completa de smartphone-uri. in plus fata de Nokia 6 (2018) reperat in primele zile ale noului an, 

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
 a anticipat recent un alt model, care din punct de vedere tehnic promite sa fie foarte interesant, si anume Nokia 7 Plus.

Desi sepcificatiile tehnice sunt putine ne putem da seama ca Nokia 7 Plus urmeaza sa fie alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 660 octa-core impreuna cu o memorie RAM de 4 GB. De asemenea, acesta arata ca dispozitivul va rula sistemul de operare Android 8.0 Oreo din cutie.

Ca o paranteza, Nokia 7, fratiorul sau mai mic lansat in China in octombrie anul trecut, este alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 630 si memorie RAM de 4GB / 6GB. Dispune de un afisaj IPS de 5.2 inch Full HD cu Gorilla Glass.

In rezultatele celor de la 

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
, Nokia 7 Plus, atinge 1636 in testul single-core, in timp ce scorul pentru testul multi-core se ridica la 5902.

nokia-7-plus.png?resize=649%2C530

Dupa cum puteti vedea din specificatiile de mai sus, Nokia 7 Plus este o varianta mai buna a fratiorului mai mic Nokia 7, care promite sa vina cu un upgrade destul de bun, atat hardware cat si software.

La MWC 2018 compania HDM Global intentioneaza sa prezinte urmatorul telefon principal – Nokia 9, iar de asemenea, compania din Finlanda va anunta produsele Smart Home la evenimentul de presa din 25 februarie. Legat de Nokia 7 Plus, acesta ar urma sa fie prezentat drept varianta internationala a lui Nokia 7, avand mari sanse sa-si faca debutul la MWC 2018, alaturi de Nokia 1, precum si Nokia 6 (2018).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×