Jump to content

Sign in to follow this  
Dani

RAZER lanseaza primul mouse wireless fara baterii

Recommended Posts
razer-mamba-tech-top.jpg
 

Razer Mamba HyperFlux este singurul mouse wireless care se poate folosi fara baterii. Pentru a ajunge la aceasta performanta nu trebuie sa-ti lipseasca Razer Firefly HyperFlux.
Min-Liang Tan, co-fondator si CEO al Razer, spune ca celelalte companii au incercat sa efectueze incarcarea wireless pentru "soareci" , doar ca n-au reusit sa obtina o putere wireless destul de puternica pentru incarcarea acestora. 
Echipa celor de la Razer s-au gandit sa-si echipeze echipamentul cu functia AFT (o noua tehnologie adaptiva pentru frecventa) , pentru o putere superioara a semnaulul.
Aceasta asigura stabilitatea semnalelor wireless de la nivelul industriei intre mouse si computer prin scanarea adaptiva si trecerea la cel mai puternic semnal din banda de frecventa de 2,4 GHz + un senzor profesionist de 16.000 DPI . 
Atunci cand mousepad-ul este conectat, acesta alimenteaza fara oprire mouse-ul fara a deranja jucatorul. Mousepad-ul are doua suprafete, una soft si una tare care permit flexibilitatea in timpul sesiunilor neintrerupte de gaming.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×