Jump to content
Sign in to follow this  
Dani

Galaxy S9 apare în noi imagini. Marginile par mai groase decât la S8 [FOTO]

Recommended Posts

 • Nimeni nu se aştepta ca noua generaţie de smartphone-uri Galaxy S9 să fie foarte diferită din punct de vedere al design-ului faţă de cea de anul trecut. Cu toate acestea, încă ne bucurăm atunci când vedem noi fotografii cu dispozitivele pe care Samsung încă nu le-a anunţat în mod oficial, iar de data aceasta avem de a face cu o imagine în care putem vedea atât Galaxy S9 standard, cât şi modelul S9+ unul lângă celălalt. Curios este însă faptul că parcă marginile din jurul display-ului sunt puţin mai groase decât ne aşteptam.

  Sursa imaginilor este deja celebrul Evan Blass de la Venture Beat, care obişnuieşte să pună mâna foarte des pe imagini în exclusivitate cu diverse dispozitive înainte de lansarea lor oficială. Galaxy S9 şi S9+ apar în imaginile publicate de acesta cu un design foarte familiar, însă cu laterale mai groase în jurul panourilor „Infinity Display”. Este posibil ca aceste imagini să fie însă bazate pe un design mai vechi din producţie, sau faptul că sunt generate în 3D pe computer să modifice modul în care curbura display-ului se vede din faţă.

  Pe ecranul telefoanelor vedem însă un alt detaliu foarte interesant: ceea ce pare a fi data oficială la care telefoanele ajung în stocurile magazinelor. Samsung a confirmat că dezvăluirea de la MWC 2018 va avea loc duminică, 25 februarie, însă acestea vor ajunge în magazin la câteva săptămâni după această dată. În general, producătorii de dispozitive mobile folosesc data de pe ecranele din imagini pentru a marca data lansării, iar în cazul de faţă aceasta este setată pentru 16 martie, într-o zi de vineri, exact cum pică în calendarul pe 2018.

   

  galaxy-s9-s9-640.jpg?width=640&height=36

   

  Suntem la mai puţin de o lună distanţă de momentul în care vom cunoaşte toate detaliile despre noile Galaxy S9 şi S9+ în mod oficial, însă cu siguranţă vom mai primi diverse detalii despre acestea pe canale neoficiale în zilele şi săptămânile care urmează

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Reply to this topic...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  Sign in to follow this  

  ×
  ×
  • Create New...