Jump to content

Sign in to follow this  
Dani

Galaxy S9 apare în noi imagini. Marginile par mai groase decât la S8 [FOTO]

Recommended Posts

Nimeni nu se aştepta ca noua generaţie de smartphone-uri Galaxy S9 să fie foarte diferită din punct de vedere al design-ului faţă de cea de anul trecut. Cu toate acestea, încă ne bucurăm atunci când vedem noi fotografii cu dispozitivele pe care Samsung încă nu le-a anunţat în mod oficial, iar de data aceasta avem de a face cu o imagine în care putem vedea atât Galaxy S9 standard, cât şi modelul S9+ unul lângă celălalt. Curios este însă faptul că parcă marginile din jurul display-ului sunt puţin mai groase decât ne aşteptam.

Sursa imaginilor este deja celebrul Evan Blass de la Venture Beat, care obişnuieşte să pună mâna foarte des pe imagini în exclusivitate cu diverse dispozitive înainte de lansarea lor oficială. Galaxy S9 şi S9+ apar în imaginile publicate de acesta cu un design foarte familiar, însă cu laterale mai groase în jurul panourilor „Infinity Display”. Este posibil ca aceste imagini să fie însă bazate pe un design mai vechi din producţie, sau faptul că sunt generate în 3D pe computer să modifice modul în care curbura display-ului se vede din faţă.

Pe ecranul telefoanelor vedem însă un alt detaliu foarte interesant: ceea ce pare a fi data oficială la care telefoanele ajung în stocurile magazinelor. Samsung a confirmat că dezvăluirea de la MWC 2018 va avea loc duminică, 25 februarie, însă acestea vor ajunge în magazin la câteva săptămâni după această dată. În general, producătorii de dispozitive mobile folosesc data de pe ecranele din imagini pentru a marca data lansării, iar în cazul de faţă aceasta este setată pentru 16 martie, într-o zi de vineri, exact cum pică în calendarul pe 2018.

 

galaxy-s9-s9-640.jpg?width=640&height=36

 

Suntem la mai puţin de o lună distanţă de momentul în care vom cunoaşte toate detaliile despre noile Galaxy S9 şi S9+ în mod oficial, însă cu siguranţă vom mai primi diverse detalii despre acestea pe canale neoficiale în zilele şi săptămânile care urmează

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×