Jump to content
Sign in to follow this  
GaBy544685

DESPRE-NOKIA 7

Recommended Posts

SALUT ASTAZI VREAU SA VA RECOMAND UN TELEFON PERFORMANT SUPER REZISTENT.

MARCA DE LA CARE ESTE TELEFONUL:NOKIA

MODELUL TELEFONULUI:NOKIA 7 +

DE CE ACEST TELEFON?:PENTRU CA ESTE FACUT PENTRU GAMING.

DETALII:

IMAGINI: 

 

Unul dintre dispozitivele Nokia pe care le aşteptăm la Mobile World Congress 2018 este Nokia 7 Plus, un model îmbunătăţit al telefonului lansat toamna trecută în China. Acesta ar trebui să fie lansat şi în alte regiuni, însă până în prezent nu ştiam decât că acest model este în producţie, fără să aflăm prea multe detalii despre dispozitiv. Câteva imagini dintr-o prezentare a telefonului din China au ajuns însă pe internet, oferind şi câteva informaţii interesante despre hardware-ul intern al acestuia.

nokia-7-plus-image-min.jpg?height=360&wi

Nokia 7 oferă hardware mid-range premium şi un design uşor schimbat faţă de celelalte dispozitive Nokia produse de HMD Global. Noul 7 Plus pare să păstreze liniile de design ale „fratelui” său mai mic, adăugând însă câteva caracteristici moderne. În primul rând, avem de a face cu un display mai mare, cu diagonală de 6” pe format 18:9 cu rezoluţie Full HD+ (2.160 x 1.080 pixeli). Acesta va fi cel mai probabil bazat pe tehnologie IPS şi este momentan cel de-al doilea dispozitiv din gama Nokia despre care ştim că va integra un display mai înalt (Nokia 9 este primul despre care am aflat încă de anul trecut).

 

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 

Hardware-ul interior este însă mai puţin surprinzător, fiind aliniat la ceea ce oferă şi alţi producători pe segmentul mid-range premium. Avem un chipset Snapdragon 660, cel mai puternic model de sub variantele high-end de la Qualcomm, 4 GB memorie RAM şi 64 GB spaţiu de stocare. Pe spate găsim un sistem dual-camera echipat cu un senzor de 12 şi unul de 13 megapixeli, cel secundar fiind folosit pentru zoom 2x. Pe partea din faţă, Nokia 7 Plus pare să ofere un senzor „Tetracell” de 16 megapixeli, iar optica ambelor camere este realizată folosind tehnologie ZEISS.

 

PRETUL NU ESTE INCLUS... DEOARECE NU ESTE INCA LANSAT.. DAR MERITA ESTE FOARTE BUN!!!

 

                                                                                 !!!RECOMAND!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×