Jump to content
Sign in to follow this  
GaBy544685

DESPRE-HTC U11 Life

Recommended Posts

MODEL TELEFON:HTC U11 LIFE

MARCA TELEFON:HTC

IMAGINI SI DETALII:

 

specificatii-HTC-U11-Life.png

Design

HTC-U11-Life-13-960x640.jpg

În pachet pe lângă smartphone mai dați de încărcător pe 5V / 2A, cablu USB type-C – USB, căști de tip in-ear pe USB type-C, dopuri de protecție suplimentare, agrafă pentru slotul dedicat nanoSIM + microSD.

HTC U11 Life are sticlă pe spate, taste capacitive  + tastă fizică centrală sub ecranul de 5.2 inch, nu iese în evidență prin raportul display / corp, dar ca atenție la detalii și finisare se situează în liga premium. Sticla de pe spate aduce reflecții interesante, dar la pachet sosesc și amprentele + grija suplimentară în utilizarea de zi cu zi. Are certificare IP67 în ce privește rezistența la contactul cu apa și praful.

Este un smartphone destul de compact, 5.2 inch + bărbia specifică HTC. Aș spune că atrage publicul tânăr, prin culorile interesante precum albastrul sosit pe U11 Life de test. Grip-ul îl consider decent, dimensiunile îl ajută să stea bine în palmă, nu am simțit niciodată că la o utilizare ușor neatentă ar ajunge pe asfalt / parchet / etc.

HTC U11 Life îl consider a fi un clasic în haine elegante (clasic prin tastele capacitive + buton fizic la bază, prin aspectul 16:9, prin bărbia ce a ajuns un trademark al companiei taiwaneze). Camera de 16 Megapixeli nu are OIS și se profilează puțin, puțin de tot deasupra liniei generale. Mai degrabă aș fi înclinat să spun că nu iese aproape deloc în evidență.

Mai multe detalii în galeria de imagini, dar și în materialul video. Să nu uit a preciza că mi s-a părut și foarte ușor – 142 gr. Nu avem logo-ul HTC în partea frontală, abia stilizat pe spate. Tot acolo se află și sigla Android One. Una peste alta, aș avea curajul să spun că atrage prin designul adus. Cel puțin nu poți să spune că este copycat după alt terminal din piață.

Ecran și sunet

HTC-U11-Life-20-960x640.jpg

cu sticlă Corning Gorilla Glass 3, certificare IP67 = informații cheie legate de ecranul adus de HTC pe U11 Life. Culorile sunt plăcute, destul de intense. Nu se evidențiază neapărat prin unghiul de vizualizare, dar smartphone-ul îl ai mai mereu în poziție perpendiculară cu privirea. L-am comparat cu Xiaomi Mi A1, iar HTC-ul pare cu o clasă peste chinez (culori, dynami range etc, o să vedeți detalii în materialul comparativ).

HTC a adus modul Lumină de noapte. Nu avem o personalizare mai în detaliu a ecranului, cu moduri Vivid, reglare pentru temperatura de culoare etc. Lumina din spatele tastelor capacitive le face cu adevărat lizibile, la Xiaomi abia le zărești. Una peste alta, avem un ecran bun.

Sunetul este livrat de un difuzor puternic situat la baza terminalului. HTC a dus portul USB type-C în poziția în care de obicei găsești difuzorul, iar speaker-ul în zona centrală de la bază. Este o soluție bună spre a evita obturarea completă în modul landscape. Se aude puternic și clar, cu mult bass, o adevărată plăcere să-l asculți și la maxim. Nu are jack de 3.5 mm, iar căștile din pachet sunt pe USB type-C, de tip in-ear.

Tehnologia USonic personalizează sunetul, în funcție de auzul fiecărui utilizator și izolează o bună parte din zgomotul ambiant (scanează structura urechii cu o serie de zgomote speciale, un fel de audiogramă pe repede înainte). Cred că este cel mai puternic sunet emis pe un port USB type-C din ce am testat până acum, la maxim riști să rămâi fără auz. Îl recomand pe la 65 – 70%, claritate + bass și izolarea zgomotului ambiant chiar nu este doar marketing. Mă rog, nu avem același feedback precum la căștile de 1500 – 1600 lei ce izolează complet sunetul, dar ce livrează HTC-ul pe sunet se situează peste concurența cu preț și de două ori mai mare.

Hardware, sistem de operare și aplicații

HTC-U11-Life-4-960x640.jpg

În țara noastră este importat în configurația cu 3 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare. Folosește procesorul Qualcomm Snapdragon 630 de tip octa-core pe ARM Cortex-A53, ce urcă până la 2.2 GHz. Snapdragn 630 este un 625 ușor-revizuit, cu modem 4G mai performant și bluetooth de ultimă generație. Dispune de Wi-Fi ac cu MU-MIMO și viteze de până la 364 Mbps. Realizat pe un proces de litografiere în 14nm. Qualcomm spune că ar fi cu 10% peste Snapdragon 625 în ce privește puterea de procesare și cu 30% peste performanțele grafice atinse de generația anterioară. De aici și afirmația că avem un 625 revizuit, nu sunt schimbări majore, dar nici nu putem nega că a fost îmbunătățit.

Informații oferite de GaBy544685.

Hidden Content

  Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Hidden Content

  Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Hidden Content

  Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
 

Hidden Content

  Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Hidden Content

  Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Hidden Content

  Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
 

Hidden Content

  Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×