Jump to content

Sign in to follow this  
Dani

Xiaomi, Sony si alti 16 producatori vor livra modele smartphone cu acces la internet 5G, in cursul anului viitor

Recommended Posts

Pregătirile făcute de Qualcomm pentru trecerea la standardul de comunicaţii 5G au intrat în linie dreaptă, seria de modem-uri Snapdragon X50 urmând să fie preluată de nu mai puţin de 18 producători OEM. Printre aceştia se regăsesc nume grele ca Asus, Fujitsu, HMD Global, HTC, LG, Oppo, Sharp, Sony, vivo, Xiaomi şi ZTE.

x50-data-connection.jpg?height=475&width

Cu siguranţă, anul 2019 va fi cel al dispozitivelor cu acces la internet 5G. Dar în timp ce Samsung pare că şi-a asigurat accesul la tehnologiile 5G dezvoltate de Qualcomm printr-un acord separat, nu acelaşi lucru poate fi spus şi despre rivalul Apple, compania lipsind de pe lista partenerilor Qualcomm. Totuşi, asta nu exclude varianta ca Apple să aibă propriul aranjament pentru implementarea tehnologiilor de comunicaţii 5G.

Între timp, mai mulţi operatori de telefonie mobilă au anunţat începerea testelor pentru comunicaţii 5G, urmând ca primele zone cu acces ultra-rapid la servicii de internet mobil să fie inaugurate la începutul anului viitor, simultan cu lansarea noilor modele smartphone 5G.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×