Jump to content

Sign in to follow this  
Dani

Google Chrome silentios: cum treci toate taburile noi pe mute

Recommended Posts

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
 este cel mai popular browser la nivel global, pe orice platformă. Fascinația oamenilor pentru browserul Google se datorează, în egală măsură, suportului pentru extensii terțe și performanței sale native. În plus, opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a-ți personaliza experiența de utilizare reprezintă un alt atu important. Iar dacă asta nu era suficient, gigantul din Mountain View face eforturi pentru a introduce funcții noi în browser cu fiecare versiune lansată.

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
 în universul online actual. Dacă ai însă o versiune recentă de Chrome, fără să instalezi vreo extensie suplimentară, poți rezolva pentru totdeauna problema reclamelor cu sunet.

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Ai două abordări prin intermediul cărora poți soluționa problema. În Google Chrome există o listă albă și o listă neagră. În lista neagră, poți adăuga cu ușurință adrese web pe care le vrei trecute pe silențios cu un click dreapta pe tabul cu pricina, urmat de un click pe Mute site.

Dacă interacționezi deseori cu site-uri supărătoare, poți tăia sunetul tuturor paginilor web pe care le accesezi și poți defini doar câteva excepții precum YouTube, de pe care vrei în continuare să asculți muzică sau să te uiți la filme. În acest scop, faci click pe cele trei buline din dreapta sus și optezi pentru Settings. Apeși pe Advanced la capătul listei de opțiuni și, la secțiunea Privacy and Security, faci click pe Content Settings.

De aici, te interesează Sound. În partea de sus, debifează Allow sites tu play sound (recommended). În secțiunea Allow, apasă pe Add în partea dreaptă a ferestrei și tastează URL-urile din partea cărora vrei să mai auzi sunete

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×