Jump to content

Sign in to follow this  
Dani

Samsung Galaxy S10: care sunt primele specificatii ale telefonului

Recommended Posts

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
 urmează să fie dezvăluit în ceva mai mult de două săptămâni și aproape toate detaliile cu privire la telefon au fost confirmate. Mai sunt câteva mici lucruri de pus la punct, dar în mare, știm deja cam la ce telefon trebuie să ne așteptăm. Interesant e că nici n-a apărut noul flagship al companiei, că pe internet deja circulă informații despre telefonul de anul viitor.

E greu de zis dacă noul telefon e deja în faza de cercetare și dezvoltare, sau dacă acest proces va începe abia după ce actualul telefon va fi dezvăluit. Cert e că avem deja câteva informații cu privire la viitorul Samsung 

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
 S10. Noutățile vin de pe rețeaua socială chineză Weibo și nu se referă la elemente specifice, cum ar fi cantitatea de RAM, ci la puncte de reper care te ajută să-ți faci o idee despre progresul tehnologiei.

Spre exemplu, chipsetul folosit în Samsung Galaxy S10 va beneficia de funcții de inteligență artificială și va fi compus dintr-un procesor, o placă video și o unitate de procesare neurală. De asemenea, telefonul va fi dotat și cu un cip 

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
, astfel că smartphone-ul va fi compatibil cu rețelele viitorului.

Stocarea va beneficia de standardul UFS 3.0, iar memoria RAM a telefonului va fi de tip LPDDR5. Tot la interior vei putea găsi o baterie în formă de L. Asta se datorează plăcilor de bază miniaturizate de către Samsung, care oferă mai mult spațiu pentru un acumulator de capacitate sporită.

Ecranul ar trebui să fie un Super AMOLED de a noua generație, iar raportul ecran-corp ar trebui să fie de peste 93%. Asta ne duce cu gândul la o eliminare aproape completă a marginilor, net superioară față de ce oferă S8 și de ce va oferi, cel mai probabil, S9. Îmbunătățiri vor fi și la nivelul camerei, unde ar trebui să beneficiezi de o unitate de procesare 3D cu inteligență artificială.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×