Jump to content
Sign in to follow this  
Dani

Samsung Galaxy S10: care sunt primele specificatii ale telefonului

Recommended Posts

 • Hidden Content

   Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
   urmează să fie dezvăluit în ceva mai mult de două săptămâni și aproape toate detaliile cu privire la telefon au fost confirmate. Mai sunt câteva mici lucruri de pus la punct, dar în mare, știm deja cam la ce telefon trebuie să ne așteptăm. Interesant e că nici n-a apărut noul flagship al companiei, că pe internet deja circulă informații despre telefonul de anul viitor.

  E greu de zis dacă noul telefon e deja în faza de cercetare și dezvoltare, sau dacă acest proces va începe abia după ce actualul telefon va fi dezvăluit. Cert e că avem deja câteva informații cu privire la viitorul Samsung 

  Hidden Content

   Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
   S10. Noutățile vin de pe rețeaua socială chineză Weibo și nu se referă la elemente specifice, cum ar fi cantitatea de RAM, ci la puncte de reper care te ajută să-ți faci o idee despre progresul tehnologiei.

  Spre exemplu, chipsetul folosit în Samsung Galaxy S10 va beneficia de funcții de inteligență artificială și va fi compus dintr-un procesor, o placă video și o unitate de procesare neurală. De asemenea, telefonul va fi dotat și cu un cip 

  Hidden Content

   Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
  , astfel că smartphone-ul va fi compatibil cu rețelele viitorului.

  Stocarea va beneficia de standardul UFS 3.0, iar memoria RAM a telefonului va fi de tip LPDDR5. Tot la interior vei putea găsi o baterie în formă de L. Asta se datorează plăcilor de bază miniaturizate de către Samsung, care oferă mai mult spațiu pentru un acumulator de capacitate sporită.

  Ecranul ar trebui să fie un Super AMOLED de a noua generație, iar raportul ecran-corp ar trebui să fie de peste 93%. Asta ne duce cu gândul la o eliminare aproape completă a marginilor, net superioară față de ce oferă S8 și de ce va oferi, cel mai probabil, S9. Îmbunătățiri vor fi și la nivelul camerei, unde ar trebui să beneficiezi de o unitate de procesare 3D cu inteligență artificială.

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Reply to this topic...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  Sign in to follow this  

  ×
  ×
  • Create New...