Jump to content

Sign in to follow this  
Dani

Metal Gear Survive va fi disponibil gratuit in beta

Recommended Posts

Metal Gear Survive va continua franciza începută în urmă cu aproximativ 20 de ani. Primul joc intitulat 

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
 s-a lansat pentru PlayStation, urmând ca ulterior să ajungă pe PC. Cei de la Konami au dezvoltat jocul sub supravegherea atentă a lui Hideo Kojima. Același Kojima a gândit povestea și mecanica unei întregi serii de titluri pentru o varietate semnificativă de platforme.

Metal Gear Solid The Phantom Pain a fost ultimul joc produs de Hideo Kojima, pe vremea în care mai lucra la Konami. Între timp, și-a făcut un studio independent și lucrează de câțiva ani la

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
g, în colaborare cu Guillermo del Toro. Conform speculațiilor din perioada 2015 – 2016, contractul dintre Kojima și Konami nu s-a încheiat în condiții foarte buni.

Fanii jocurilor Metal Gear sunt foarte curioși în privința iminentului Survive. Acesta va fi lansat pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One. În ultimele luni, au existat mai multe sesiuni beta pentru posesorii de console, dar e prima oară când utilizatorii de computere cu Windows vor avea parte de aceeași experiență printr-o versiune de test. La câteva zile după, în funcție de feedback-ul primit, jocul ar trebui lansat în varianta finală.

Konami a programat un beta de Metal Gear Survive pentru perioada 16 – 18 februarie. În respectiva sesiune de gaming, jucătorii vor putea să acceseze trei misiuni single player a căror acțiune se desfășoară pe două hărți. Cei dornici de aventură în grup, vor putea efectua misiuni în modul cooperativ cu până la trei persoane adiționale. Misiuni scurte suplimentare vor fi adăugate la intervale regulate pe parcursul celor trei zile de experimente. Cei ce se vor participa la beta, vor beneficia o placă specială cu numele FOXHOUND, o bandană și un accesoriu Metal Gear Rex Head ce poate fi echipat in-game, pe avatar

Metal Gear Survive va fi disponibil începând cu 20 februarie pe toate platformele menționate mai sus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×