Jump to content

Sign in to follow this  
Dani

Google Chrome intunecat: cum aplici o tema neagra ca sa nu te doara ochii

Recommended Posts

Într-un set stufos de circumstanțe, am detaliat modul surprinzător de elaborat prin care îți poți personaliza

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
 cu Chrome. Browserul celor de la Google este actualizat la intervale regulate de timp, funcționează pe o varietate mare de platforme și are un mecanism foarte eficient de sincronizare a datelor de navigare între dispozitive.

Deși foarte mulți dintre noi folosesc Google Chrome, este puțin probabil să-i cunoști toate dedesubturile. Dacă nu cumva ai întâmpinat vreo problemă de-a lungul timpului, s-ar putea nici măcar să nu-i fi modificat vreun parametru de funcționare. Este la fel de probabil să nu știi că poți avea 

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
, că acest browser suportă teme.

În ultimii ani, s-au făcut din ce în ce mai multe studii referitoare la impactul luminii reci, puternice, asupra omului. Dacă seara stai cu ochii în laptop sau în telefon și ești expus la o lumină albastră, vei adormi mai greu, te vei odihni mai puțin, iar pe termen lung, consecințele acestor obiceiuri distructive se vor aduna.

În consecință, pe iPhone, Android, Windows sau MacOS, ar fi bine să te obișnuiești să activezi automat modul de schimbare a luminozități sau a temperaturii de lumină după ora 20:00 sau 21:00. Denumirea funcției cu pricina variază și poate fi intitulată Night Shift, Night Mode, Night Light și nu numai.

În situația în care vrei să duci acest obicei constructiv mai departe, ar fi bine să instalezi o temă întunecată în Google Chrome. Eu am optat pentru Morpheon Dark, instalabilă 

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
. Dacă ai experimentat mai multe teme și vrei să readuci interfața din Chrome la setarea ei nativă, apasă pe cele trei puncte din dreapta sus, intră la Settings, și, la secțiunea Appearance, apasă pe Reset to Default în dreapta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×