Jump to content

Sign in to follow this  
Dani

Trust GXT 850 – tastatura accesibila pentru gaming

Recommended Posts

V-am prezentat produse de la Trust care se integrau perfect in clasa mid-range a perifericelor. Modelul pe care vi-l prezint astazi este accesibil si este destinat gamerilor la inceput de drum. Tastatura GXT 850 incearca sa intoarca privirile prin pretul accesibil si cateva elemente cheie.

Am avut tastatura la test pentru o lunga perioada, iar trecerea de la un model mecanic la un model cu membrana a fost brusca. Nu voi aduce in discutie diferentele dintre sistemul cu membrana si cel mecanic pentru ca nu are rost.

Tastatura  de fata iese in evidenta cel mai mult prin design. Are o structura metalica acoperita cu plastic pentru a nu avea diferente de temperatura. Nu vei simti metalul rece la mana ci doar plastic.

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

De asemenea, palm restul este tot din metal si este aceeasi poveste. Este acoperit cu un strat de plastic, insa senzatia pe care ti-o da tastatura este ca ar fi solida chiar daca nu simti acel metal rece si uneori placut.

Tastele fiind cu membrana sunt moi la apasare si cu un feedback slab. Dar daca nu ai avut o tastatura mecanica ca sa vezi diferenta nu o sa ti se para ceva anormal. Insa cu toate astea tastele sunt bine spatiate si te obisnuiesti repede cu ea.

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

GXT 850 dispune de iluminare in 3 culori: rosu, albastru si mov. Iluminarea este in spatele tastelor si poti sa le vezi conturul nu si simbolul de pe tasta. Te va ajuta sa gasesti butonul mai usor si arata mult mai bine noaptea. Poti sa opresti iluminarea oricand doresti.

Dispune de functie anti-ghosting ceea ce inseamna ca poti apasa simultan 10 taste, acest lucru fiind un bonus atunci cand te joci. Este solida si va sta bine pe birou fara sa alunece. O ajuta si piciorusele din plastic care o inalta putin.

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Nu are software, totul se poate modifica din taste. Fiind vorba doar de schimbarea iluminarii nu avea rost ca Trust sa implementeze un software doar pentru atat. Tipul acesta de tastatura plug and play mi se pare o idee inteleapta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×