Jump to content

Sign in to follow this  
Dani

Un nou update pentru Telegram Android

Recommended Posts

Aplicația Telegram pentru dispozitivele Android a primit o actualizare a versiunii, 4.8. Ultima actualizare aduce o caracteristică instantanee de streaming video la Telegram, precum și un mod Auto-Night. În plus, aplicația actualizată are o secțiune dedicată “Înregistrat cu Telegram”, care conține toate site-urile pe care sunteți conectat la telegramă. Puteți descărca noua versiune Telegram vizitând Google Play.

Prin Telegram 4.8, videoclipurile încărcate pot fi transmise direct în aplicația Telegram imediat, fără a trebui să le descărcați pe deplin. O bandă gri deschisă este disponibilă sub videoclip pentru a afișa progresul descărcării către utilizatori. Telegram actualizat pentru Android vine de asemenea cu modul Auto-Night care trece automat la versiunea întunecată a interfeței după căderi de noapte sau în condiții de lumină scăzută. Aplicația va identifica aparent condițiile prin combinarea datelor obținute de la senzorul de lumină ambientală cu timpul curent. Puteți activa noua experiență accesând Settings> Theme> Auto-Night mode. În plus, este disponibilă și opțiunea de a comuta la Tema Noaptea preferată pentru a vă permite să alegeți o temă când este activat modul Auto-Night.

Pe lângă caracteristicile special concepute pentru utilizatorii de Android, Telegram lansează un nou widget de conectare care vă va permite să vă conectați la alte site-uri web și servicii utilizând contul dvs. Telegram. Widget-ul vă va cere să introduceți pentru prima dată numărul de telefon al contului și apoi să vă trimiteți un mesaj de confirmare prin telegramă. După aceea, trebuie să faceți clic pe “Acceptați” pentru a trimite numele dvs. de telefon, numele de utilizator și imaginea de profil pe site-ul Web. Totuși, numărul dvs. de telefon rămâne ascuns. Toate informațiile de conectare furnizate prin noul widget vor fi incluse în secțiunea “Logged with Telegram”, care este disponibilă în setările Confidențialitate și securitate de pe Telegram 4.8. De asemenea, listează toate site-urile pe care sunteți conectat la Telegram.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×