Jump to content

Sign in to follow this  
Dani

Honor 7C cu patru camere dezvaluit pe TENAA

Recommended Posts

Honor 7C ar putea fi unul dintre smartphone-urile viitoare Huawei, care urmează să se lanseze. Pe o listă TENAA, un nou telefon Honor cu numărul de model LND-AL30 va cuprinde patru camere și un design metalic unibody. Rapoartele spun ca noul model ar putea fi Honor 7C, care ar putea fi o watered-down a Honor 7X. Compania mamă a brandului găzduiește un eveniment în cadrul Mobile World Congress din Barcelona, unde promite lansarea de noi produse.

Lista TENAA prezintă designul noului smartphone Honor, dar nu dezvăluie prea multe despre specificații. În imagini, smartphone-ul pare să aibă un scaner de amprentă digitală și o configurare duală a camerei la capătul din spate. Între timp, pe partea frontală, putem vedea un afișaj cu raportul de aspect 18: 9, care este similar cu cel al Honor 7X. Când vine vorba de aparatul de fotografiat, există două inlay-uri care sugerează că ar putea exista două camere pentru selfie.

Dacă Honor 7C este o varianta tonificată a Honor 7X, va avea încă o mână superioară în ceea ce privește camera foto. În timp ce Honor 7X are camere digitale, o cameră primară de 16 megapixeli și o cameră de 2 megapixeli cu senzor de adâncime, la fel ca majoritatea celorlalte smartphone-uri de pe piață, sunt situate pe spate.

În cazul în care smartphone-ul este într-adevăr Honor 7C, acesta va fi succesor al Honor 6C lansat în 2017. Honor 6C este un smartphone dual-SIM cu un ecran HD de 5 inci (720×1280 pixeli) AMOLED și este alimentat de un Qualcomm Snapdragon de 1.4GHz 435 asociat cu 3 GB de memorie RAM. Acesta oferă o cameră spate de 13 megapixeli și o cameră de autofiletare de 5 megapixeli.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×