Jump to content

Sign in to follow this  
Dani

Intel va permite driverelor pentru grafica integrata sa aplice setari optimizate care imbunatatesc performantele in jocuri

Recommended Posts

Intel a dezvoltat o aplicaţie asemănătoare soluţiei GeForce Experience livrată de NVIDIA, dar adresată procesoarelor Intel prevăzute cu accelerare grafică integrată.

intel-8th-gen.jpg?height=427&width=640

Chiar dacă nu oferă un nivel de performanţă foarte competitiv, soluţiile de accelerare grafică incluse cu procesoarele Intel pot rula în condiţii acceptabile şi unele jocuri PC, dacă ajustăm în jos suficient de mult setările pentru rezoluţie şi nivelul detaliilor. Problema este că majoritatea utilizatorilor nu se pricep foarte bine în a descoperi setările optime pentru calitatea imaginii, rezultând o experienţă de joc mai puţin decât ideală. Intel promite să rezolve acest aspect echipând driverele video cu funcţie de optimizare automată a jocurilor, ţinând cont de capabilităţile hardware.

Sunt vizate în special noile modele de laptopuri Dell şi HP motorizate de procesoare Kaby Lake G, prevăzute cu soluţii de grafică integrată din seria Radeon Vega. Optimizări de performanţă similare vor fi aplicate şi pentru sisteme Intel prevăzute cu interfaţă grafică din seria Iris Pro.

Astfel, Intel va asigura un nivel optim de performanţă în jocurile Battlefield 1, Battlefield 4, American Truck Simulator, Call of Duty WWII, Destiny 2, Dota 2, Grand Theft Auto V, League of Legends, Overwatch şi World of Tanks, alte jocuri urmând să fie adăugate prin actualizări aduse 

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×