Jump to content
 • Forum Statistics

  1,886
  Total Topics
  4,016
  Total Posts
 • Member Statistics

  871
  Total Members
  905
  Most Online
  Aladin
  Newest Member
  Aladin
  Joined

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Bine ai venit in echipa noastra!
 3. Nume: AlexandruVârsta [ minim 18 ani ]: 15 aniMotiv: Vreau sa va ajut in dezvoltarea comunității!Contact (Discord, Skype): discord Rambo#2253Experiență moderare: 2 aniCunoștințe (Photoshop, HTML, PHP, Scripting): Am ceva!Cât timp poți oferi forumului pe zi: 4-5 oreLocul unde dorești sa moderezi: Discuții tematice și socializareO scurtă descriere despre dvs.: Sunt de treabă, îmi place fotbalul.Cu ce considerați că puteți îmbunătăți categoriile pe care urmează să le moderați: Amuzament, distracție, posturi!Alte precizări (Opțional): Mâine am examen deci nu știu dacă pot face posturi:D
 4. Nume: Alex Nick: Diablo<3 Profil Steam👌 Vârsta: 15 Locație: Tg-Jiu Hobbyuri: Fotbal De unde ai auzit de noi?: Internet Completări: bafta cu comunitatea
 5. Yesterday
 6. Last week
 7. Mai jos este o lista cu toate DNS-URILE rezervate si care nu mai pot fi folosite, lista trebuie actualizata la fiecare cerere dns. ___________________________________________________________________ @Daemon Counter-Strike 1.6 CLASSIC CS.OLDS.RO RESPAWN RS.OLDS.RO RR.OLDS.RO ZOMBIE ZM.OLDS.RO ___________________________________________________________________ @Aliace Counter-Strike 1.6 CLASSIC PGL.OLDS.RO ZOMBIE BIO.OLDS.RO ZP.OLDS.RO ___________________________________________________________________ @ScrowL SAMP RSZ.OLDS.RO ___________________________________________________________________
 8. Intel intotdeauna a avut cu ce sa se remarce pe piata IT-ului.
 9. Earlier
 10. Mutat in categoria corespunzatoare. In cazul in care nu stiai, este si o categorie speciala pentru acest lucru, dar nimeni nu citeste.
 11. Nume: Cosmin Vârsta: 20 DNS: RSZ.OLDS.RO IP+PORT: 93.114.82.38:7777 Sloturi: 100 JOC+MOD: Samp - Stunt GameTracker: https://www.gametracker.rs/server_info/93.114.82.38:7777/ Fondatori server: ScrowL Manageri server: - Structura Forum: Nu este nevoie,doar sa schimbe numele la DNS. Câți playeri intră zilnic pe server?: Mai lucrez la server,apoi reclama.
 12. Interesant video si versuri bune, Mie mi se pare interesant un video practic, de construit, de vopsit, de schimbat roti la vehicul.
 13. Windows xp nu mai este folosit deoarece este cel mai usor de virusat.
 14. Cauti jante din aliaj sau tabla la cel mai bun pret? JANTE ALIAJ orice auto si jante din tabla originale sau aftermarket gasesti la Vadrexim tot timpul. Profita de promotiile la JANTE din aliaj si tabla pentru marci auto cum ar fi: AUDI, BMW, Mercedes, Opel, Logan, Renault, etc...,marci de jante cunoscute sau mai putin cunoscute: AEZ, DEZENT, DOTZ, ENZO, BORBET, ALCAR STAHLRAD, GM, etc... LIVRARE 100% GRATIS 4 buc! Montaj imediat la cumparare in Service Roti Autorizat RAR. Comanda JANTE TABLA orice autovehicul, jante din aliaj si anvelope vara si iarna pe vadrexim.ro, Tel. 0730 710 764.
 15. Cauti anvelope de vara sau iarna la cel mai bun pret? ANVELOPE IARNA ieftine sau premium, dar si anvelope de vara sau all season gasesti la Vadrexim pentru toate tipurile de autovehicule. PROMOTII la ANVELOPE de iarna si vara, marci de cauciucuri cunoscute sau mai putin cunoscute pe piata din Romania, Michelin, Dunlop, Goodyear, Continental,Pirelli, Nokian, Tigar, Taurus, Matador, Windforce, etc. LIVRARE 100% GRATIS 4buc! Montaj pe loc la cumparare in Service ROTI autorizat RAR. Comanda online anvelope iarna sau ANVELOPE VARA ieftine resapate sau noi si jante din aliaj sau tabla pe vadrexim.ro, Tel: 0730 710 764 .
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...